Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Igaza lehet a férjemnek?

Igaza lehet a férjemnek?

Figyelt kérdés
Van egy 1 éves fiùnk és nyáron születik a tesò. Nagyobbnak szeretnénk egy ágyat venni még mielőtt a kicsi megszületne. Nekem van egy 4 éves öcsém és neki van egy ágy kb 2 éve vették anyumék de tesòm nem hajlandò abbanaludni. Anyum felajánlotta hogy x összegért elvihetjük az ágyat. Férjem teljesen kiakadt ezenhogy milyen már hogy a sajat anyamnem adja oda ingyen mert hogy otuti nem kerne penzt.
2013. febr. 25. 09:01
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Nekem is furcsa hogy családon belül pénzt kér. Mi családon belül sosem kérünk pénzt semmiért, még ha nagyobb értékű akkor sem
2013. febr. 25. 09:04
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Családon belül, mi soha semmiért nem kérünk pénzt egymástól.
2013. febr. 25. 09:06
 3/9 anonim ***** válasza:
58%
Oké, hogy nem kér pénzt családon belül, de ha egy új ágyra ami tetszik az öcsinek pont egy 10.000Ft hiányzik akkor teljesen jogos. Végül interneten is eladhatná másnak több pénzért.
2013. febr. 25. 09:08
 4/9 anonim ***** válasza:
86%
Ha anyukádék rosszul állnak anyagilag akkor valahol érthető... De nálunk sem szokás semmiért pénzt kérni a családban. A kisfiam most fél éves az én húgom is 4 éves volt amikor született. Apukámnak esze ágában sem volt pénzt kérni a régi kiságyért meg dolgokért. Sőt, felajánlott egy nagyobb összeget amit a babára költöttünk, közösen.
2013. febr. 25. 09:08
 5/9 A kérdező kommentje:
Jol állnak anyagilag. Tesom pedig anyumekkal alszik mashol nem hajlando... szoval en is furcsaltam kicsit. Ferjem kozoltehogy akkor ink elmegy a boltba es megveszi az agyat mert kb annyit Kart ertem anyum amennyiert mar ujjat Kapunk
2013. febr. 25. 09:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Mondd meg anyudnak, hogy ti akarjátok kiválasztani az új ágyat. Nem sokkal drágább az új.
2013. febr. 25. 09:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igaza van a férjednek.

Nálunk sem szokás családon belül pénzt kérni.

Fordult már elő ha nagyobb értékűt kaptunk vagy adtunk,hogy rákérdeztünk/rákérdeztek tartozunk-e valamivel vagy fordítva,de a válasz ilyenkor mindig egyértelmű NEM volt.

2013. febr. 25. 09:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Nálunk sem szokás pénzt kérni. Három unokatesóm és egy öcsém van, nagyon sok dolgot adtak át szüleink egymásnak, persze volt, amiből újat kellett venni. De pl. egy szinte vadonat új pelenkázó szekrényt kaptam nagynénémtől, persze visszaadjuk, ha már nem kell, de ez egy olyan szekrény, ami ha leszeded a pelenkázó részt, akkor sima szekrénynek lehet használni. Mivel nekünk adták, nekik kellett egy új szekrény, igaz jól állnak anyagilag, de akkor is nekik plusz kiadás volt, utána járás stb. Matracot meg pl. kaptunk tőlük, de rossz minőségű volt, újat kellett vennünk, és anyumék és nagynénémék is adtak bele pénzt, pedig nem kértük, csak segíteni akartak.

Szóval nálunk így családon belül adjuk át a dolgokat, és ezért senki sem kér pénzt. Mi is vettünk a fiamnak új dolgokat, eltesszük, ami nem kell, és odaadjuk ingyen majd öcsém gyerekinek, unokatesóm gyerekeinek, stb.

2013. febr. 25. 09:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Jogos ! Tartsák meg ,legyenek boldogok. Hogy milyen emberek vannak .
2013. febr. 25. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!