Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másnál is kizárólag az anyuka...

Másnál is kizárólag az anyuka van a gyerekkel, viszi a háztartást munka mellett?

Figyelt kérdés
Remélem nem,de nálunk ez a helyzet. Kíváncsi vagyok,nálatok hány százalékban foglalkozik apuka a gyerekkel és segít be a házimunkába,akkor is ha dolgozik az anya,akkor is ha nem.
2016. márc. 20. 13:43
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek az utolsó válaszlóval. Baromi önző a férjed, és jó lenne, ha fel tudnád nyitni a szemét, ha másképp nem, akkor "drasztikusabb" eszközökkel.
2016. márc. 20. 21:19
 22/45 anonim ***** válasza:
71%
Egy dolgot jegyezz azért meg, tudom hogy most sokan lepontoznak majd de nem érdekel. Itt mindenkinek tökéletes férje van és mindenki minimum fél milkát keres havonta, van 3 autója és hitel mentes kertesháza a fővárosban. Csak arra akartam célozni, hogy itt a válaszok nem mindig tükrözik a valóságot, igazából az emberek sokkal nehezebben élnek mint az itt válaszolók. Most az részletkérdés hogy igazat írnak-e, soha nem fog kiderülni. Csak gondoltam megvígasztallak kicsit, nehogy azt hidd h mindenki másnak tökéletes az élete csak a tied sz*r. Próbálj változtatni amin tudsz, de ne érezd emiatt selejtnek magad vagy az életed mert a gyakori kérdések világa mindig szép és jó, tökre nem életszerű. ;)
2016. márc. 20. 22:56
 23/45 A kérdező kommentje:

Köszi a vígaszalást :)

És az ötleteket is! Drasztikus,de én is gondoltam már erre,sőt,enyhébb formában,de próbáltam is.A megvalósításban csak az a nehéz hogy pár nap után engem zavar ha térdig gázolunk a széthagyott cuccaiban.

2016. márc. 20. 23:39
 24/45 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha pár napig őt nem zavarja a cucc, akkor èn pár nsp utàn közölném, hogy elköltözöm a szülőkhöz, mert ilyen kupiba nem lehet élni. Ha rend lesz, hazamennék. Nem vagy te szolga.
2016. márc. 21. 06:49
 25/45 A kérdező kommentje:

Duzzogva,félgőzzel megcsinálja ilyenkor,aztán megsértődik és házisárkánynak hív.

Azon gondolkodtam,hogy neki valami olyasmi kéne hogy elmegyek egy hétre mint valamelyik tvműsorban,aztán oldjon meg mindent egyedül gyerekestől.Bár szerintem akkor ideköltöztetné az anyját.

2016. márc. 21. 08:30
 26/45 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy rosszul gondolom, de én hiszek a b*szogatás erejében :D Na persze a megbeszélés mellett. Gondolok elsősorban arra, hogy persze, meg kell beszélni, hogy te nem érzed igazságosnak, hogy minden feladat rád hárul, miközben te is éppúgy dolgozol, mint ő, és te is ugyanúgy vágynál a pihenésre. De emellett nyugodtan kérd meg, hogy végezzen el ezt vagy azt, nem kell szemérmeskedni. Kezdj el porszívózni, és szólj neki, hogy "Pisti, amíg ezt megcsinálom, légyszíves mosogass el." Erre lehet azt mondani, hogy nem, mert pihenek? Miközben te sem a seggedet vakarod, hanem dolgozol? Mert az azért elég gázul veszi ki magát. De ha igen, akkor mondd meg, hogy "Jó, majd ha ezeket megcsináltuk, akkor MINDKETTEN tudunk pihenni." Lényeg az, hogy amikor te csinálsz valamit (akár házimunkát, akár a gyerekek körül valamit), akkor neki is ossz ki valamilyen feladatot, ha már magától nem jut eszébe. És ha nyafog, hogy pihenni akar, akkor minden alkalommal juttasd eszébe, hogy majd MINDKETTEN tudtok pihenni, ha már a tennivalók végére értetek. Ha két ember csinálja, akkor ez hamarabb történik meg, mintha csak egy végzi el ezeket.
2016. márc. 21. 08:32
 27/45 anonim ***** válasza:
100%

párom otthon anno nem sok mindent csinált, de szépen az összeköltözés után át lett nevelve, így most már nem félek, mert megcsinál mindent, vagy hogy meg se kell kérnem.

most mit vársz? magadnak csináltad

2016. márc. 21. 08:35
 28/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretnélek bántani, de azt írod, ő mindig ilyen volt, mert így nevelték. Te így ismerted meg, így mentél hozzá. Akkor most miért szeretnéd gyökeresen megváltoztatni? Mert másoknál máshogy van?

Egy kapcsolatban csiszolódunk, alkalmazkodunk, de nem változunk meg gyökeresen.

Szóval vagy elfogadod így, és amikor már sok neked akkor megkéred segítsen, vagy elválsz, és keresel egy "dolgos férjet".

1-es voltam.

2016. márc. 21. 09:15
 29/45 anonim ***** válasza:
Nálunk mondjuk nincs ilyen, hogy még a szennyes is a földön landol, mondjuk rögtön a fürdőszobába van a láda, nem is értem miért dobálják szét a ruhát egyesek? Néha vásárol, de azt sem szeret, mert volt hogy osszekevert vmit én meg leszidtam. Azt mondja annyi mindenen jár az esze, nem tud koncentrálni. De én addig fogom a boltban kuldozgetni, amíg meg nem tanul rendesen bevasarolni. Persze néha direkt rosszul csinál dolgokat, utána nyafog, hogy ő azt utálja, nem tudja megcsinálni, de az nem igaz, csak azért cirkuszol, hogy megunjam és inkább magam csináljam. Én is dolgoztam gyerek előtt, és akkor is tudtam bevasarolni, nem hiszem hogy ehhez 3 diploma meg egy doktori kell, csak megy a magyarazas! Mi 3 gyermeket szeretnénk, így muszáj lesz többet bevallalnia, mert egyedül nem fog menni. Én is hiszek a b.acogatas erejében és higgy te is! Légy kitartó! Meg kell érteni, nincs kibúvó! Én is ruhellek minden áldott nap mosogatni és minden héten 5 órát vasalni! De muszáj!
2016. márc. 21. 09:28
 30/45 A kérdező kommentje:
Van akit könnyebb átnevelni,van akit nehezebb. Mint írtam,míg ketten voltunk,nem látszott ennyire,mert nem volt ennyi a tennivaló,és ő is csinálta.
2016. márc. 21. 09:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!