Másnál is kizárólag az anyuka van a gyerekkel, viszi a háztartást munka mellett?
Köszi a vígaszalást :)
És az ötleteket is! Drasztikus,de én is gondoltam már erre,sőt,enyhébb formában,de próbáltam is.A megvalósításban csak az a nehéz hogy pár nap után engem zavar ha térdig gázolunk a széthagyott cuccaiban.
Duzzogva,félgőzzel megcsinálja ilyenkor,aztán megsértődik és házisárkánynak hív.
Azon gondolkodtam,hogy neki valami olyasmi kéne hogy elmegyek egy hétre mint valamelyik tvműsorban,aztán oldjon meg mindent egyedül gyerekestől.Bár szerintem akkor ideköltöztetné az anyját.
párom otthon anno nem sok mindent csinált, de szépen az összeköltözés után át lett nevelve, így most már nem félek, mert megcsinál mindent, vagy hogy meg se kell kérnem.
most mit vársz? magadnak csináltad
Nem szeretnélek bántani, de azt írod, ő mindig ilyen volt, mert így nevelték. Te így ismerted meg, így mentél hozzá. Akkor most miért szeretnéd gyökeresen megváltoztatni? Mert másoknál máshogy van?
Egy kapcsolatban csiszolódunk, alkalmazkodunk, de nem változunk meg gyökeresen.
Szóval vagy elfogadod így, és amikor már sok neked akkor megkéred segítsen, vagy elválsz, és keresel egy "dolgos férjet".
1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!