Tanácsot kérnék volt aki terhesen ment jogsit szerezni? Azért gondoltam erre bár ez még csak terv, hogy akkor több ideje van az embernek, mint hogy munka mellett fáradtan kezdjen neki .
Nem értem, miért kötözködnek a kötözködők. Én terhesen szereztem tavaly novemberben a jogsimat. Elsőre minden vizsgán átmentem, jól felkészültem, eljártam vezetni, vettem néhány plusz órát, de azt is csak azért, mert az utolsó vezetési órám és a tényleges vizsga között több mint 1 hónap telt el /így kaptam időpontot/, és nem akartam kiesni a gyakorlatból.
Annyi bonyolította a helyzetemet, hogy volt már egy 2 évesem, aki otthon volt velem, az Ő felügyeletét kellett megoldanom, amikor órákra jártam. De még így is dalolva fel tudtam készülni a kreszből az alvásidejében.
És ha mindezt az első terhességem idején tettem volna, amikor is veszélyeztetett terhesen már nem dolgozhattam, még kényelmesebb lett volna. Abszolút ráértem volna, nem kellett volna a már meglévő gyermekemhez alkalmazkodnom. Szval csak ajánlani tudom, Kérdező! A terhesség jó alkalom arra, hogyha nem dolgozol, sok új dolgot tanulj. Én az első terhességem idején sokszor unatkoztam. Aztán belevetettem magam a konyhaművészetbe, soha ki nem próbált sütiket sütöttem, főzőcskéztem, szuper volt.
Tehát bátran kezdj bele a jogsiba! Ha van kérdésed, szívesen válaszolok.
Az egyik rokonom terhesen csinálta a jogsit, de halasztott miatta, és szülést követően fejezte be, mert hiába úgy tervezete, nem tudott bejárni, rossz volt neki, kényelmetlen, a hasától az autóban se volt kényelmes.
Én munka és gyerek mellett csináltam. Nekem rövidebb idő alatt megvolt, mint a rokonomnak, aki terhesen csinálta volna.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!