Munkahelyemről tegnap azonnali hatállyal elküldek, amikor bejelentettem, hogy kismama vagyok, mit tehetek?
sajnos ez ilyen, elküldhetnek :(
mennyit dolgoztál az elmúlt 1,5 évben?
olyan nincs, hog nem vesznek fel álláskeresésire, ha van 3 év ledoglozott időd akkor jár a 3 hónap álláskeresési járadék!
Próbaidő alatt elküldhetnek. Betegszabit nekem se fizetett a cégem (nekem a lányom került kórházba,ki is rúgtak azonnal,de elmentem tp-re előtte még),én munkaügyi bíróságra mentem emiatt,most megyek még hiánypótlásra,plusz én a navnál is eljárást indittattam ellenük,mert kiderült másra jelentettek be,mint a szerődésen,igy kb harmada tp-t kapok csak. De én nem voltam már rég próbaidős.
A központnak fel kel lvennie,amúgy sincs közük hozzá,ha várandós vagy.Én tegnap jelentkeztem be,9 hetesen.És megyek dolgozni majd nemsoká,igaz az protekcióval lesz,de ettől független miért ne jelentkezhetnél be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!