Ki rughatnak a munkahelyemröl, táppénzen vagyok, mert végre kismama vagyok?
Ha esetleg alá írom, akkor szerintetek már az után kapnám a táppénzt? És ha mégsem írom alá, és neadj Isten elengednek, akkor táppénz jár nekem, és a baba születése után a gyed? Vagy még nem is tudom, hogy nevezik. Még nem néztem utána.
(Egyébként biztosan emlékeztek rám, én vagyok a lombikos akinek 2 nem sikerült. És most spontán még is sikerült. Tiszta rémálom ez az egész. Nehogy már jol érezezem magam. Még csak 6 hetes vagyok és még nincsen kiskönyvem.)
A Munka Törvénykönyyvét nem változtatták...
Igaz, én már megszültem pár hete, de nálunk is hasonló volt a szitu, csak nem munkaidoben, hanem más pontokban.
Mindegyik munkatársamnak változtatták a munkaszerződését, kivétel azoknak akik kismamák vagy huzamosabb ideig voltak/vannak táppénzen.
Én 8 hetes terhes koromtól voltam táppénzen.
Akkor még nem volt a kiskönyv a kezembe, de mégse rugtak ki. Nem csináltak semmit sem.
Szerződésemhez meg nem nyúltak hozzá, maradt minden úgy, ahogy jópár évvel ezelőtt aláírtam.
Köszönöm a válaszokat!
Nem nagyon lettem nyugodtabb. Nagyon bízom benne, hogy ennyi év után nem tesznek ki csak ugy. Ráadásul vezető beosztásban dolgoztam végig ennél a cégnél. De ezeknél most semmi sem lehetetlen , mert sülyedő hajó a munkahejem sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!