Babavállalás kevés pénzel?
Nagyon felelőtlen vagy, már önmagában ezzel az egy gyerekkel is, nemhogy egy másodikkal... Majd te leszel az, aki 2-3 év múlva rinyálsz itt, hogy nem tudod kifizetni annak az ártatlannak az iskolakezdését, nem tudsz osztálypénzt fizetni, nem tud kirándulni menni a többiekkel, nyáron nem lesz hova rakd. Minden, amit a jövővel kapcsolatban leírtál egy terv, mindössze egy forgatókönyv a sok közül.
Mit csinlász, ha:
Egy helyett ikrekkel leszel terhes
A férjed elveszíti a jelenlegi munkahelyét, hónapokig nem talál másikat
Egyikőtök lerokkan
Haláleset
Váratlan kiadás, pl leég a konyha
Vmelyik gyereknek lesz szüksége tartós gyógykezelésre
És ez csak néhány példa...
Én biztos nem vállalnám be, 160 ezer 3 emberre így is iszonyat kevés. Nem tudom hogy a rezsi is ebből megy-e még le, vagy ez csak a kajára meg egyéb szükséges dolgokra megy-e. Sztem tesó rááér 3-4 év múlva is, addig a kölyköt elviszed bölcsibe, oviba ott lesz kivel társalogjon. Tanuljatok vmi szakmát, v nyelveket, képezzétek magatokat, legyen karrier tervetek, és keressetek olyan melót, ahol kicsit több pénzt tudtok keresni.
Nem bántásból, de jobban jártok ha most kapjátok össze magatokat.... ha csak nem akartok ti is majd pár év mulva 2 kisgyerekkel az rtl híradóban nyavajogni, h nincs pénz pelenkára, meg kajára.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!