Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Összesen mennyi időt töltöttél...

Összesen mennyi időt töltöttél otthon egybefüggően babavállalás miatt?

Figyelt kérdés
Jò volt? Hova mentél vissza dolgozni? Vártad már?
2014. júl. 21. 17:50
 1/4 anonim ***** válasza:

3gyerek kerek 8év itthon. :) Jövő ősszel megyek vissza dolgozni- köztisztviselő vagyok- várnak vissza.

Még nem várom a munkát, egyenlőre nem tudom elképzelni, hogy hogy fogok a 3gyerek mellett dolgozni-főzni-háztartást vezetni.... de megoldjuk mint mindenki más. :)

TE?

2014. júl. 21. 18:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy babánk van még csak, 7 hónapot voltam itthon. Egy hetet szülés előtt, a többit utána. Jó volt, de jobb, hogy a férjem tud itthon lenni, mert sokkal több időt tudunk így együtt tölteni, mert a férjemnek össze-vissza munkája volt rengeteg túlórával, nálunk viszont semmi túlóra nincs. Nem a régi munkahelyemre mentem vissza, mert az a 7 hónap alatt csődbe ment sajnos, úgyhogy más után kellett néznem. Jobb lett volna az eredeti munkahelyemre visszamenni egyébként. Még nem bántam meg a döntésünket, nagyon jó így, hogy kiszámíthatóak a napjaink, a férjem nagyon jól el van a fiúnkkal, és a bevételünk is jóval több így.
2014. júl. 21. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:

első körben 6 év

másodikban már 3 éve és még nincs vége :-)

2014. júl. 21. 19:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Kicsivel több, mint 6 éve vagyok itthon, és 2 év múlva tölti a 3. babám a 3 évet. Addig biztosan itthon maradok, aztán majd meglátjuk.
2014. júl. 21. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!