Babavállalás kevés pénzel?
Házat szeretnétek venni, aminek megvásárlásához feltételezem hitelre is szükségetek lesz és aminek a fenntartása valószínűleg többe kerül majd, mint most a lakásé. Emellett pénzbe kerülnek a minőségi ételek, a gyerek után fizetendő dolgok (hiszen ahogy bekerül egy intézménybe és cseperedik, egyre több kiadással jár majd), nem beszélve 1-1 betegség esetén a gyógyszertári számláról. És ezek még csak az alap dolgok.
Biztosan nem vállalnék ekkora bevételre következő gyereket (1-et sem mertem volna).
Én nem. Nincs nekunk se sok megtakaritasunk, de duplaja a bevetelunk ugy hogy en gyeden vagyok, es sajat laksban lakunk,igaz csak egy ketbszobas panel de a mienk. Igy be mertem vallalni meg egy babàt. De többet sem.
Az meg hogy nem lesz jobb nem jo hozzààllas.En is most tanulok ujra, pedig van màr diplomam is,de szakmat akarok vàltani. Hogy jobb legyen.
Amugy az sem mindegy hol laktok, mi Budapesten, itt nyilvan dragabb az elet mint egy kis faluban.
Ezt mindenkinek maganak kell eldontenie. De azert 24 evesen még elotettek az élet.
En biztos nem vagnek bele, plane igy, h meg ennyire fiatalok vagytok! 24 evesen meg rengeteg idod van arra, h megalapozd a kovetkezo baba anyagi biztonsagat es akkor nem kell azon stresszelni, h mire mennyi penz jut.
A korkulonbseg miatt pedig nem aggodnek, m egy idosebb testver sokkal jobban tudja ertekelni, ha kisteso erkezik :)
akkor mit sírsz?
semmivel nem lett volna rosszabb ha melózol 2 évet és legalább kapsz némi pénzt.
de neeeeemm... te most szülnél gyorsan szülnél még egyet, nehogy melózni kelljen. aztán még egyet, és bumm főállású anya!
az a gáz, hogy fél percet nem melózol, de itt sírsz, hogy jaj kevés a kesh!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!