Hogy van ez a munkaviszony a babavállalás előtt?
Dolgozom több mint egy éve egy cégnek, de nincs állandó szerződésem, hanem minden hónap végén kapok egy újat a következőre. Tudom, hogy ez gond lehet, ha majd összejön a gyerek, mert valószínűleg el fognak engedni 7-8. hónap környékén (ameddig bírom a munkát), és nem leszek biztosított a szülés pillanatában, de ezt munkanélkülivel vagy valahová bejelentessél, főállású vállalkozással meg lehet majd oldani.
De tegnap valami olyasmivel riogattak meg ismerősök, hogy a nyugdíjba beleszámítandó évekkel is kalkulálnom kell, mert nem mindegy, honnan és hogyan megyek el szülni. Figyelni kell arra, hogy beleszámítson a gyesen töltött idő a ledolgozott évek számába.
Tud nekem erről valaki valamit mondani? Ezzel a jelenlegi munkahelyemmel nem lesz erre esélyem? Lenne lehetőségem iskolában is tanítani (legalábbis megpályázhatnám). Inkább tanítsak, az tutibb? Annak ellenére, hogy szeretem a mostani munkámat, és nem tudom, mennyire szeretném a tanítást iskolában...?
Köszi előre is a válaszokat!
Igen, köszi, ezzel már én is tisztában vagyok. Most az a kérdés, hogy akkor ettől a passzív munkaviszonytól vagy passzív táppénztől vagy mittomén mi a neve (a lényeg, hogy a gyesen töltött idő is beszámít a nyugdíj éveibe), ettől is elesek? Szóval ez sem fog számítani, ha úgy megyek el szülni, hogy nincs határozatlan szerződésem, hanem munkanélkülin vagyok, vagy főállású vállalkozó? Maradjunk ennél a két lehetőségnél.
Szóval ez érdekelne most.
Köszi az eddigi válaszokat, várnék még többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!