Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Támogatnátok-e, hogy a gyerek...

Támogatnátok-e, hogy a gyerek anyakönyvébe minden esetben és kötelezően kerüljenek bele a biológiai (DNS szerinti) apa adatai?

Figyelt kérdés

Indokaim:

1. Minden gyereknek joga legyen tudni, hogy igazoltan ki a biológiai apja

2. Minden férfinak joga legyen tudni, hogy igazoltan ő-e a biológiai apa

- Fontolgatom, hogy akár népszavazás kiírását is kezdeményezem az ügyben

2016. febr. 26. 06:25
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/111 A kérdező kommentje:

# 90 ...

Tiszteletben tartom az álláspontodat, de megmondom az őszintét: nagyon nem szeretnék az elcserélt gyereked lenni...

2016. febr. 26. 19:51
 92/111 anonim ***** válasza:
Kulfoldon szulettek a fiaink. Egeszen mas az itteni szuletesi anyakonyvi kivonat mint a magyarorszagi. Az itteniben van kulon resz az anya es kulon resz az apa adatainak is raadasul eleg reszletesen.
2016. febr. 27. 18:19
 93/111 anonim ***** válasza:
100%
Engem az érdekelne, hogy mi miatt szívügyed ez az egész? Neked hazudtak a szüleid vagy a te gyerekedről derült ki, hogy nem a tiéd. Van ezer ennél szó szerint életbevágóbb vizsgálat, ami fontosabb lenne, pl a magzati szív uh is csak akkor ingyenes, ha van valami gyanú arra, hogy baj van, mégis nem egy baba hal meg évente, mert betegen születik és nincsenek rá felkészülve, de pl az is jobb lenne, ha a magzatvíz mintavetelhhelyett az állam a prena vagy nifty tesztet fizetné és ezer meg egy példa, amivel.életet lehetne menteni. A te apasági vizsgálataid, a DNS adatbázis stb honnan vonna el forrást?
2016. febr. 29. 06:32
 94/111 A kérdező kommentje:

# 92 ->>> Kulfoldon ... Egeszen mas az szuletesi anyakonyvi kivonat mint a magyarorszagi. <<<

Biztos, hogy komoly reformra lenne szükség Mo-on is.

(Ha már a születéskor komoly anomáliák merülhetnek fel, a gyermek származásával kapcsolatban, amik egyébként adminisztratív eszközökkel nagyban kiküszöbölhetőek lehetnének, akkor ugyan, hogy várhatjuk el, hogy a későbbi családi viszonyok rendezettek legyenek?)

2016. febr. 29. 06:47
 95/111 A kérdező kommentje:

# 93 ->>> Engem az érdekelne, hogy mi miatt szívügyed ez az egész? <<<

Pl.:

A rengeteg gyökértelen, kallódó gyerek...

(Közvetlenül (talán) nem vagyok érintett, de a környezetemben rengeteg az érintett gyermek...)

2016. febr. 29. 07:01
 96/111 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi az a "rengeteg" gyerek?

Mellesleg nem,én nem támogatom,és feleslegesnek is tartom.Ilyen rendszer sehol nincs a világon!Nagycsaládos anyuka

2016. febr. 29. 23:10
 97/111 A kérdező kommentje:

# 96 ->>> mennyi az a "rengeteg" kallódó gyerek? <<<

Nézd a szétment családokat, a nem a "saját" családjában felnövő gyereket. Ott vannak a csak anya mellett felnövő gyerekek. Az intézetben felnövő gyerekek. És akkor még nem említettem azokat a gyerekeket, ahol csak az anyuka tudja, hogy nem a férje az apa.

Szóval rengeteg. És ez tragikus, nagyon tragikus.

2016. márc. 3. 05:29
 98/111 anonim ***** válasza:
87%

"Nézd a szétment családokat, a nem a "saját" családjában felnövő gyereket. Ott vannak a csak anya mellett felnövő gyerekek. Az intézetben felnövő gyerekek. És akkor még nem említettem azokat a gyerekeket, ahol csak az anyuka tudja, hogy nem a férje az apa.

Szóval rengeteg. És ez tragikus, nagyon tragikus"

De ezek közül csak a becsinált kakukkfióka esete releváns,hisz a többi esetben nem az a kérdés ki az apa...

Szóval nem is olyan sok az a "rengeteg",és ez csak a te kis fejecskédben él,hogy "rengeteg" ilyen eset van!

2016. márc. 3. 06:22
 99/111 A kérdező kommentje:

# 98 ->>> a többi esetben nem az a kérdés ki az apa... <<<

Dehogynem kérdés, hogy ki az apa. Pontosan, hogy kérdés.

Minden esetben vizsgálni kéne...

Sokkal nagyobb felelősséggel vállalnák/nevelnék a gyerekeket a férfiak, ha biológiailag is bizonyított lenne a kötelék.

Még az autókról is komolyabb származási igazolásra van szükség mint a gyerekről.

Komolyan mondom lesétálok hídba, hogy szinte senki nem érez felelősséget, hogy a gyerekek származása megkérdőjelezhetetlen legyen.

Az autó forgalmijába bevezetnek minden pitiánerséget, miközben a gyerek apai származását az anyától bemondásra elfogadják.

Sötét, középkori állapotok uralkodnak.

2016. márc. 3. 22:33
 100/111 anonim ***** válasza:
100%

Igen,végülis is az autót is a hüvelyeden keresztül hozod világra...

Tehát,utoljára!

Vannak nők,akik nem tudják kik jártak a lábuk között, ezért lehet a gyeremekük apját sem tudják megnevezni vagy megtudják,csak nem akarják! DE!

Nem ez az általános! A többit márbleírtam,olvass vissza!

És kívánom,hogy legyen jobb elfoglaltságod a f,,aszságokon pörgés helyett!

2016. márc. 4. 05:50
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!