Támogatnátok-e, hogy a gyerek anyakönyvébe minden esetben és kötelezően kerüljenek bele a biológiai (DNS szerinti) apa adatai?
Indokaim:
1. Minden gyereknek joga legyen tudni, hogy igazoltan ki a biológiai apja
2. Minden férfinak joga legyen tudni, hogy igazoltan ő-e a biológiai apa
- Fontolgatom, hogy akár népszavazás kiírását is kezdeményezem az ügyben
# 90 ...
Tiszteletben tartom az álláspontodat, de megmondom az őszintét: nagyon nem szeretnék az elcserélt gyereked lenni...
# 92 ->>> Kulfoldon ... Egeszen mas az szuletesi anyakonyvi kivonat mint a magyarorszagi. <<<
Biztos, hogy komoly reformra lenne szükség Mo-on is.
(Ha már a születéskor komoly anomáliák merülhetnek fel, a gyermek származásával kapcsolatban, amik egyébként adminisztratív eszközökkel nagyban kiküszöbölhetőek lehetnének, akkor ugyan, hogy várhatjuk el, hogy a későbbi családi viszonyok rendezettek legyenek?)
# 93 ->>> Engem az érdekelne, hogy mi miatt szívügyed ez az egész? <<<
Pl.:
A rengeteg gyökértelen, kallódó gyerek...
(Közvetlenül (talán) nem vagyok érintett, de a környezetemben rengeteg az érintett gyermek...)
Mennyi az a "rengeteg" gyerek?
Mellesleg nem,én nem támogatom,és feleslegesnek is tartom.Ilyen rendszer sehol nincs a világon!Nagycsaládos anyuka
# 96 ->>> mennyi az a "rengeteg" kallódó gyerek? <<<
Nézd a szétment családokat, a nem a "saját" családjában felnövő gyereket. Ott vannak a csak anya mellett felnövő gyerekek. Az intézetben felnövő gyerekek. És akkor még nem említettem azokat a gyerekeket, ahol csak az anyuka tudja, hogy nem a férje az apa.
Szóval rengeteg. És ez tragikus, nagyon tragikus.
"Nézd a szétment családokat, a nem a "saját" családjában felnövő gyereket. Ott vannak a csak anya mellett felnövő gyerekek. Az intézetben felnövő gyerekek. És akkor még nem említettem azokat a gyerekeket, ahol csak az anyuka tudja, hogy nem a férje az apa.
Szóval rengeteg. És ez tragikus, nagyon tragikus"
De ezek közül csak a becsinált kakukkfióka esete releváns,hisz a többi esetben nem az a kérdés ki az apa...
Szóval nem is olyan sok az a "rengeteg",és ez csak a te kis fejecskédben él,hogy "rengeteg" ilyen eset van!
# 98 ->>> a többi esetben nem az a kérdés ki az apa... <<<
Dehogynem kérdés, hogy ki az apa. Pontosan, hogy kérdés.
Minden esetben vizsgálni kéne...
Sokkal nagyobb felelősséggel vállalnák/nevelnék a gyerekeket a férfiak, ha biológiailag is bizonyított lenne a kötelék.
Még az autókról is komolyabb származási igazolásra van szükség mint a gyerekről.
Komolyan mondom lesétálok hídba, hogy szinte senki nem érez felelősséget, hogy a gyerekek származása megkérdőjelezhetetlen legyen.
Az autó forgalmijába bevezetnek minden pitiánerséget, miközben a gyerek apai származását az anyától bemondásra elfogadják.
Sötét, középkori állapotok uralkodnak.
Igen,végülis is az autót is a hüvelyeden keresztül hozod világra...
Tehát,utoljára!
Vannak nők,akik nem tudják kik jártak a lábuk között, ezért lehet a gyeremekük apját sem tudják megnevezni vagy megtudják,csak nem akarják! DE!
Nem ez az általános! A többit márbleírtam,olvass vissza!
És kívánom,hogy legyen jobb elfoglaltságod a f,,aszságokon pörgés helyett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!