Anyukák, több gyerekkel: vannak barátaitok, hobbitok, valami más elfoglaltságotok a gyerekeken kívül?
Ki segít nektek?
Milyen gyakran van időtök?
Látom szöveget értelmezni azt nem tudsz. -.-
10 év MÚLVA lesz annyi idős, hogy a testvéreire vigyázzon. Most 7 éves. Hm?
Vannak barátaim, ráadásul fura módon csupa gyerektelen. Csak az a baj, hogy az évek során mind nagyon messzire költözött, még a legközelebb lakó is 300 km-re van tőlünk, bár őt azért 3-4 havonta szoktam látni. De van, aki Skandináviában lakik, van, aki az USA-ban, szóval a barátokkal való találkozás nem éppen mindennapos program. Egyetlen barátnőm van, aki itt lakik, velünk egy városban, ennyi.
Hobbim főleg az olvasás, rajz, nyelvtanulás, varrás, meg most éppen gitározni tanulok.
21-es, én sem használom a 16 évesemet bébiszitternek. Ezért írtam, hogy durva, amit írsz.
Máshogy is meg lehet oldani. Nem létezik, hogy nincs egy felnőtt ember, aki felügyel 2-3 havonta a gyerekekre.
egy korábbi
Aha! Egy 17 évesnek meg az a dolga,hogy az aprónépre vigyázzon!!!
Hú, de jó,hogy nem ezért szültem gyerekeket!
Nem,nem hal bele. Viszont nem is anyukán látom,hogy jócskán átesik a ló a túloldalára, és folyamatosan bébiszitterként "használja" a nagyot.
Két ismerősöm is van, ahol a Nagy 18 ill. 19 éves, és rendszeresen vigyázniuk kell a Kicsikre. Nemrég beszélgettem az egyik lánnyal, és mondta,hogy imádja a tesókat, de szerinte nincs rendjén,hogy amikor hétvégén hazaesik a fősuliról, akkor szinte non-stop ő intézi a gyerekeket, mert anyuka ilyenkor "kiszabadul".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!