Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, több gyerekkel:...

Anyukák, több gyerekkel: vannak barátaitok, hobbitok, valami más elfoglaltságotok a gyerekeken kívül?

Figyelt kérdés

Ki segít nektek?

Milyen gyakran van időtök?

2016. jan. 25. 10:17
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
30%

Látom szöveget értelmezni azt nem tudsz. -.-

10 év MÚLVA lesz annyi idős, hogy a testvéreire vigyázzon. Most 7 éves. Hm?

2016. jan. 25. 14:17
 22/32 anonim ***** válasza:
44%
van egy helyi banda ahol énekelek, heti szinten van esténként próba 3-5 óra (mikor ki hogy ér rá) 2 gyermekünk van apa vigyáz rájuk addig, mi szerencsések vagyunk mert a nagyszülők sorban állnak mikor vigyázhatnak már rájuk, így van időnk a férjemmel koncertekre-színházba járni, férjemnek is van hobbija amit heti szinten űz, nincs probléma belőle, úgy gondolom ez a normális, hogy mind a kettőnknek van ideje minden héten pár órát külön is kikapcsolódni és kb havi szinten járunk el együtt :)
2016. jan. 25. 14:34
 23/32 anonim ***** válasza:

Vannak barátaim, ráadásul fura módon csupa gyerektelen. Csak az a baj, hogy az évek során mind nagyon messzire költözött, még a legközelebb lakó is 300 km-re van tőlünk, bár őt azért 3-4 havonta szoktam látni. De van, aki Skandináviában lakik, van, aki az USA-ban, szóval a barátokkal való találkozás nem éppen mindennapos program. Egyetlen barátnőm van, aki itt lakik, velünk egy városban, ennyi.

Hobbim főleg az olvasás, rajz, nyelvtanulás, varrás, meg most éppen gitározni tanulok.

2016. jan. 25. 15:09
 24/32 anonim válasza:
10:50-es vagyok újra :D azért nem ő takarít mert közölte még az elején, hogy ő dolgozik, a többi az én dolgom. Tartja is hozzá magát. Egyszer kimaradt a mosogatás, erre ő közölte, hogy akkor k*rvázni is járhatna ennyi erővel.
2016. jan. 25. 17:07
 25/32 anonim ***** válasza:
Úristen utolsó, hát azért nem irigyellek... És te nem is fogsz visszamenni dolgozni? Mert ha már a nő is dolgozik akkor végképp gáz h mindent a nő csinal otthon meg a gyerekekkel is. Másrészt nem a ferj a főnököd h utasítgasson meg fenyegessen h k.rvázni megy egy mosogatás miatt.
2016. jan. 25. 18:51
 26/32 anonim ***** válasza:
76%

21-es, én sem használom a 16 évesemet bébiszitternek. Ezért írtam, hogy durva, amit írsz.

Máshogy is meg lehet oldani. Nem létezik, hogy nincs egy felnőtt ember, aki felügyel 2-3 havonta a gyerekekre.

egy korábbi

2016. jan. 25. 19:07
 27/32 anonim ***** válasza:
88%

Aha! Egy 17 évesnek meg az a dolga,hogy az aprónépre vigyázzon!!!

Hú, de jó,hogy nem ezért szültem gyerekeket!

2016. jan. 25. 20:40
 28/32 A kérdező kommentje:
Nem hal bele ha besegít. Egy tini sem.
2016. jan. 26. 04:10
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem,nem hal bele. Viszont nem is anyukán látom,hogy jócskán átesik a ló a túloldalára, és folyamatosan bébiszitterként "használja" a nagyot.

Két ismerősöm is van, ahol a Nagy 18 ill. 19 éves, és rendszeresen vigyázniuk kell a Kicsikre. Nemrég beszélgettem az egyik lánnyal, és mondta,hogy imádja a tesókat, de szerinte nincs rendjén,hogy amikor hétvégén hazaesik a fősuliról, akkor szinte non-stop ő intézi a gyerekeket, mert anyuka ilyenkor "kiszabadul".

2016. jan. 26. 04:54
 30/32 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva szerintem a család nem azért van, hogy kiszolgálja a gyerekeket. Ez egy csapat. Ahol csapatként osztozunk a teendőkön. A tíz éves is tereget, a 16 éves is főz, ahogy apa is mosogat, és anya is dolgozik. Ha a fősulis lányra jutnak a kisebbek, akkor ez van. Ezt hívják családnak. Ha letojnák és nem dolgoznának azért hogy suliba járhasson, akkor ki lenne akadva. De visszasegíteni már derogál.
2016. jan. 26. 07:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!