Maradtak barátaitok?
A Baba születése nagy vízválasztó a barátságokban..
Rengeteget buliztam, állandóan jöttem-mentem, fesztiválok, fősulis bulik, stb...A baráti köröm is innét került ki. Ebből következik, hogy én már nem járok el ilyen helyekre, esti iszogatós bulikra, na meg sorolhatnám, így szépen lassan leépült a "baráti köröm". Eleinte nehéz volt elfogadnom, de erőltetni nem lehet.
Sajnos nálam még nehezítő tényező az is, hogy 200 km-re költöztem, a régi barátok meg otthon maradtak...A találkozást megoldani nehéz, telefonon meg nem lehet fenntartani a barátságot...nem sokat érünk vele, amikor fontos lenne a telefon kevés...
Az itteni barátaim pedig még a közelébe se járnak agyilag annak, hogy Babájuk legyen, csak a bulinak élnek, és ez szép lassan az elhidegüléshez vezet. Nekik is megvan a saját életük (buliból-buliba), és nekünk is a Manócskákkal! :-)
Rájuk erőltetni magam nem akarom, mert nagyon kiábrándító tud lenni egy felszínes kérdés a gyerkőcökröl, de még a válaszom végére se érek, és őket már más foglalkoztatja.
Most inkább olyan családokkal tartjuk a kapcsolatot, ahol hasonló korú babák vannak, és nem elvárás, hogy minden nap találkozzunk, és órákat trécseljünk.
Nekem mind meg van. A csapatban én szültem először de utána 2 barátnőm is terhes lett. Mikor a babám megszületett jöttek hozzám sőt a mai napig jönnek. Mi is buliztunk sokat ha van valami kis buli elmegyünk egy fél órára és haza jövünk./nem vad buliról van szó egy kis szalonna sütésről, bográcsolásról/ Most már könnyebb 10 hós lesz a fiam.
Most már babás találkák vannak inkább.
mi már 28-29 évesek vagyunk, körülöttünk már szinte mindenkinek van babája, szóval még „kilógunk” közülük. Gondolom, hogy a szülés után sem lesz gond a barátokkal.
19 hetes pocis
Nálunk sosem volt szempont, hogy kinek van már gyereke és kinek nincs. Engem személy szerint kiráz a hideg a "gyerekes" társaságoktól. Miért kellene valakikkel csak azért összejárni, mert már nekik is van gyerekük?
A mi bandánkból senki nem morzsolódott le a családalapítás miatt, és így van ez jól. Ezért vagyunk barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!