Mennyit változott számotokra a gimnázium az első évétől a negyedikig? Ezt úgy értem, hogy ugyanazok maradtak a barátaitok, akik eleinte, vagy ez sokat változott az évek alatt, és olyannal lettél nagyon jóba, akivel eleinte nem igazán.
És még leírhatjátok, hogy milyenek voltak a gimis éveitek.
köszönöm előre is a válaszokat. :)
A kilencedik maga volt a Kánaán, a 12. viszont kész pokol volt.
Kilencedikben volt egy állítólagos barátnőm, aki 12-ben már úgy érezte, hogy az ellensége vagyok, így ott tett keresztbe ahol tudott.
Nekünk is volt of. váltás, talán akkor kezdett el zülleni az osztály. 30-an voltunk kb, és volt olyan 12-13 klikk. Szóval ennyi szar volt az osztály, hogy mindenki kb. 1 emberrel beszélt.
Akikkel az első napon összebarátkoztam a mai napig barátaim:) Az osztály többi tagjával sem volram rosszban, de semlegesek voltok. Negyedikre annyi változott, hogy néhény semleges ember bekerült a haver kategóriába.
L/19
Én mikor beléptem az évnyitón az ajtón, akkor egy lány mellé leültem. Elkezdtünk beszélgetni, aztán padtársak lettünk. 4 évig ültünk egymás mellett, a suliban ő volt a legjobb barátnőm. Aztán lett még 2 lány akivel jóban voltunk, és 4-en "bandáztunk". Amúgy a többiek utáltak minket...
Aztán a második év végén összehaverkodtunk egy másik klikkből néhány lánnyal, és utána a harmadik év elejétől kezdve már szinte az egész osztály egy nagy banda lett. A negyedik év meg tiszta kánaán volt, mert annyira összekovácsolódtunk. A ballagásunk 4 éve volt, de a mai napig 4-5 havonta osztálytalálkozózunk (na persze nem mindenki, csak a többség) mert annyira megszerettük egymást. A gimi utolsó kb 2,5 éve volt a legjobb. Szerettem reggel bemenni, ez sztem minden elmond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!