Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok mar ugy h egy hosszabb kapcsolat befejeztevel korulneztetek es rajottetek h alig maradtak barataitok? Most hogyan tovabb?
Figyelt kérdés
szinte minden idomet vele toltottem es a barataim akik eddig voltak lassan eltuntek mert lattak h ritkabban foglalkozom veluk.most vege es ugy erzem nincs hova menjek pl egyet bulizni es az sincs kivel,eldonottem,h nem esek bele megint h szerezzek egy uj baratot s ujbol megint vele mindent mert 1 h mar meg is untam ezt igy 2 egyszer kitoltom a sajat eletem es csak utana majd ha ugy erzem h mar kene egy pasi,de hogy fogjak hozza?nem tudom mihez kezdjek,maskepp meg iskolas vagyok nem nagyobb2009. márc. 13. 10:54
2/5 anonim válasza:
Hát talán keresd meg a régi barátaidat és mond meg nekik hogy bocsi hogy elhanyagoltalak....vagy most pasi kell?
3/5 anonim válasza:
én is ebben a helyzetben vagyok :S
nemrég szakitottam barátommal 2,5 év után és most nincs "senkim". Igaz még találkozgatok az exemmel, mert megegyeztünk, hogy barátok maradunk, de akkor is rajta kívül nemigen van kivel kijárnom.
Én mondjuk próbálkozom a régi barátoknál, bár sokan elfoglaltak, de azért néha szakitanak rám időt és kiruccanunk egy kis sétára, szoval sztem te is keresd fel a régieket :)
én is még iskolás vagyok...
4/5 anonim válasza:
szia! én úgyan nem szakítottam a barátommal, de én is így érzek. Az én legjobb barátnőim is csak-csak kifúrtak, utálatosabnál utálatosbbb dolgokkal öntöttek. Megromlottt a kapcsolatunk, de azt gondolom, h az iylen barátok, enm igazi barátok.!! Azok akik, nem állnak ki melletted iylenkor is és közben sem tudják elfogadni, h jársz valakivel, azok, egész egyszeren őnzöek
5/5 A kérdező kommentje:
utolso valaszolo teljesen igazad van:(
hat igen de akkor megis egeszen kezdjem elolrol,uj baratokat szerezzek uj elfoglaltsagokat mondani konnyebb es eldonteni de valahogy a gyakorlatban nekem olyan nehezen megy...
2009. márc. 16. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!