Anyukák, a gyerkőcök születése után mikor sikerült újra csinosan öltözködnötök, vagy maradtak a "mamis" ruhák?
Én visszaszoknék a magas sarkú cipőimhez, de sajna egy számot nőtt a lábam terhesség alatt, így mindet ki kellett dobnom:(((
Én is M-es voltam szülés előtt, sőt, 4 éve még XS-es is, most meg L-es. Nekem is tele a szekrényem csinos kosztümökkel, ruhákkal, abban dolgoztam. Sajnos egy sem jön rám, de nincs szívem kidobni őket.
6 és fél hós a babám, szoptatom, ha elkezdek egy kicsit is fogyózni, rögtön észreveszem, hogy csökken a tej.
Tehát a fogyókúra marad a szoptatás utánra. De mivel mostanában sajnos éjszaka is 2-3-szor eszik a babám, egy kicsit elkezdett lefelé menni a súlyom, nagyon lassan. Bár ilyen áron meg annyira nem jó, mert hulla fáradt vagyok...Ördögi körök:))
azt hiszem, a fiam keresztelőjén (4 hónaposan) volt rajtam először magas sarkú, még a lépcsőn is féltem elindulni benne:)
Mi minden vasárnap azóta is templomba járunk, ilyenkor szépen, elegánsan felöltözök, nagyon sok szép ruhám van, amiket máshova most nem vehetnék fel, nem olyan jellegűek, hogy babakocsis sétáltatáshoz elindulhassak bennük:) Régen ezekben a ruhákban dolgozni jártam (földig érő varrott nyáriruha, vasalt szoknya, fekete nadrágok, felsők). Piacra nem valóak. Egyébként míg nem bírtam magassarkút húzni a lábamra, addig 2 cipőt hordtam, az egyik egy telibb talpú belebújós barna félcipő, a másik egy ilyen férfias hegyes orrú fekete cipő, nagyon okénak éreztem magam mindkettőben. Lapos sarkú nyári cipőm nincs is, a papucsom, szandáljaim mind magas sarkúak, babakocsicipeléshez, sétához fűzős cipőt veszek.
Én a terhességem előtt is "mami-ruhában" jártam: farmer, póló, bakancs vagy sportcipő (+ bőrdzseki). A munkám nem kívánta meg a magassarkút és a kiskosztümöt, én sem, és a férjem sem. Elég magas vagyok, plusz pár centivel már fölé magasodnék.
Szóval én könnyű helyzetben vagyok :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!