Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák akik egyedül maradtak...

Anyukák akik egyedül maradtak gyermekükkel, gyermekeikkel, hogy történt?

Figyelt kérdés
Hogy boldogultok?Van e azóta uj szerelem?Hiányzik a gyerek apja?Mennyi idő kellett még túl léptetek rajta?
2011. szept. 7. 19:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sikerült neki külföldön munkát találnia. Egy ideig minden rendben ment, majd egyre ritkábban járt haza, jöttek a kifogások, szex egyre kevesebb, beszélgetés egyre felszínesebb, majd egyszer már haza se jött, amikor mondta.. A gyermeket támogatja, végülis békességben váltunk el, kihűlt a kapcsolatunk, nem bírta ki a távolságot. Lányom 3éves, még nincs ùj kapcsolatom, még nem készültem fel rá teljesen.
2011. szept. 7. 20:08
 2/8 ava87 ***** válasza:
100%

Nálunk egy elég rövid ideje tartó kapcsolatból született a fiam. Az apja eleinte nagyon kedvesnek, felelősségteljesnek tűnt, de amikor már terhes voltam, úgy érezte, innentől kezdve nyeregben van. Elkezdett parancsolgatni nekem, gondolván, hogy úgysem merem terhesen elhagyni. De tényleg, szó szerint parancsolgatott, eltiltott a barátnőimtől, nem vont bele a kettőnket érintő döntésekbe, mindenben helyettem döntött, és ha nem "fogadtam szót", akkor bepanaszolt a szüleimnél. Komolyan, úgy kezelt, mintha a gyereke lennék. Ráadásul amit én nála kezdetben felelősségtudatnak, előrelátásnak hittem, azokról sorra kiderült, hogy teljesen átgondolatlan, légből kapott tervek.

Ezek után állandósultak a veszekedések, volt olyan, hogy egy ilyen eset során kitett a kocsiból a város mellett és otthagyott. Akkor telt be végleg a pohár, amikor egyszer megpofozott. Két perccel később már le is tagadta, azt állította, hogy ő nem engem ütött meg, csak a levegőbe suhintott, hogy észre vegyem magam.

Szóval amikor szültem, már nem voltunk együtt. Hogy hiányzik-e? Ezek után szerinted? Egy percig sem hiányzott, örültem, hogy végre kinyílt a szemem. Persze ahhoz, hogy túllépjek rajta, idő kellett, de leginkább ahhoz, hogy a dühömet legyőzzem.

Azóta eltelt pár év, férjhez mentem, ezúttal jól választottam :)

2011. szept. 7. 20:19
 3/8 Timi.31 ***** válasza:
28%

4 éves a kislányunk az exemmel. Igazából imádjuk egymást még mindig csak sajnos ő nagyon szereti a lányokat . :-D

Egy helyre járunk bulizni és sokszor hazajön velem ( legtöbbször b.szni , és NEM macskát a falhoz .. :-) )

A kislányunkat imádja , ez kétségtelen.

Sokszor elvisz minket a lányunkkal kirándulni , csavarogni. Én még fél évet adok neki kb, és itt fog dekkolni az ajtóm előtt hogy hadd költözzön vissza mert már elég volt a bulizós élete. :-) Persze én nem fogom visszafogadni, majd csak ha látom a változást.Addig meg semmi szex, csak úgy találkozunk mint a közös gyermekünk apjával. :-)

29.N

2011. szept. 7. 21:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Meggondolta magát, mert ő mégsem az az apa típus (tervezett gyerek, sok éves kapcsolatból). És valóban rosszabb apát el sem tudnék képzelni. A második hozzászólóhoz hasonlóan én is dühöt éreztem/érzek. Szeretni nem szeretem, így nem is hiányzik, látni sem bírom. 1,5 éves a gyermekem, lelkileg nyitott lennék egy új kapcsolatra, de elég nehéz ismerkedni úgy, hogy 24 órában a fiammal vagyok, segítségem egyáltalán nincs.
2011. szept. 7. 23:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Végig megcsalt a terhességem alatt (a gyereket még együtt terveztük), alig járt haza, csak este, mert állítólag túlórázott. Hétvégén is lelépett. Én veszélyeztetett voltam, nem szóltam, mert féltettem a babát. Gyakorlatilag tudtam, de nem vettem tudomást róla, próbáltam túlélni. Amíg a kórházban voltam, a csaj itt lakott nálunk, és ezt egy e-mailből tudtam meg. A hazajövetelünk után 4 nappal láttam meg az e-mailjét, és ki is raktam azonnal. Nehéz volt, de jó döntés!

Azóta van új párom, fiaként szereti a fiamat, és nagyon boldogan élünk!

2011. szept. 9. 17:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Kedves második! Mintha az én sztorimat írtad volna le, annyi különbséggel, hogy én már a pofozkodós részt nem vártam meg. Úgy kezelt mintha a gyereke meg a cselédje lettem volna egyben. Terhesen is ugráltatott volna, én meg megmondtam neki, hogy a hülyék a túloldalon laknak. Mikor meglett a kicsim akkor ígért fűt-fát, hogy minden héten jön hozzá. Most 7 hónapos múlt a picim tegnap és az apja eddig 2x látta. Már nem érdekel, ennél csak jobbat találhatok és fogok is! :)

Kitartás a sorstársaknak!!!

2011. szept. 9. 23:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

2 gyerekkel maradtam egyedül, nagyon nehéz volt talpra állni, újra NŐ-nek érezni magam, de sikerült, és boldog vagyok a 2. férjemmel, aki a sajátjaként szereti a gyerekeimet.

Soha egyetlen percig sem hiányzott az exem, utáltam, nem bírnék ránézni sem. Megalázott, és ezt nem lehet elfelejteni. Évekig tartott, mire túl tettem magam rajta.

2011. szept. 10. 13:32
 8/8 ava87 ***** válasza:
100%

23:36-as, nálunk is hasonlóan volt a kisfiam megszületése után. Fogadkozások mentek ezerrel, hogy milyen jó apa lesz, stb., meg hogy oké hogy nem vagyunk már együtt, de mi vagyunk olyan kulturáltak, hogy normális emberek módjára tudunk majd beszélni egymással a gyerek érdekében. Hmm, ez odáig terjedt, hogy háromszor meglátogatta egy év alatt, aztán úgy eltűnt, hogy esély nincs előkeríteni. Két évvel később próbálkozott, hogy ő megjavult, ezentúl rendes lesz, blabla, de megmondtam neki, hogy ezt a dumát tartogassa másnak, mert én már nem vagyok olyan naiv, hogy higgyek neki, és semmi szükség arra, hogy egy vidám, kiegyensúlyozott kisgyerek világát megbolygassa, aztán meg újra eltűnjön.

Ennek köszönhetően most van egy normális családom, és nem lődörög itt az ex :)

2011. szept. 10. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!