Egy szükséges rossz amit el kell viselni a betegség alatt.
2013. nov. 1. 13:41
2/11 A kérdező kommentje:
Szóval jó volt, hogy rajzolnak rá meg ilyesmi, vagy inkább kiröhögtek a többiek miatta?
Vagy ti mit gondoltok róla, ha mondjuk az osztályban valaki begipszelt lábbal jelenik meg? :D
2013. nov. 1. 13:42
3/11 anonim válasza:
Nekünk amikor oszt. Társamnak volt gipsz a lábán senki nem röhögte ki,hanem mindenki rajzolt rá:)) pedig eléggé nem volt menő a suliban:D
2013. nov. 1. 13:50
4/11 anonim válasza:
Első nap rossz volt, amikor begipszelt lábbal jelentem meg a suliban, mindenki kérdezgette, hogy mit csináltam vele, a lányok vihogtak rajtam, de ez egy napig tartott, aztán nekem is mindenki rajzolt rá, szóval utána már nem volt vészes. A gipsz maga az rossz volt viszont, senkinek sem kívánom.
2013. nov. 1. 14:19
5/11 anonim válasza:
Engem általános 7.-ben a gipsz után csúfolt egy fiú, hogy megmaradt egy kis bicegésem. Leutánozta a járásom.
Nem érdekelt, az az ő szegénységi bizonyítványa volt.
Amúgy senki se bántott, én is kaptam 1-2 rajzot. Egy dolog zavart. Mikor leültem a buszon (még mankóval voltam, csak már nem hiányozhattam többet) elkezdtek ciccegni nekem, hogy miért nem adom át a helyem az öregeknek. Hát szerintem nekem nagyobb szükségem volt rá, mint a 60 éves munkába menő nőnek.
2013. nov. 1. 14:27
6/11 anonim válasza:
Egyik sem!
2013. nov. 1. 14:54
7/11 anonim válasza:
Ez nem ciki vagy menő. Barátnőmnek gipszelték be a lábát és mivel szeretek rajzolni kapott hollót rá meg mindenfélét, miután levették neki megtartotta :)
2013. nov. 1. 15:43
8/11 anonim válasza:
Istenem,a napi fárasztó kérdés..Vártam már,komolyan.Mit akarsz,mit mondjak,hogy már 2005 óta nem menő,vagy mi?
"Vagy ti mit gondoltok róla, ha mondjuk az osztályban valaki begipszelt lábbal jelenik meg? :D"AZT BMEG,HOGY ELTÖRTE A LÁBÁT..mit gondolnék?Ha csak egy ismerős,akkor megkérdezem,hogy mi történt aztán lesz_rom,ha meg a barátom,akkor talán rajzolok rá valamit.
2013. nov. 1. 16:46
9/11 anonim válasza:
Első válasza leírja a véleményem. De ha valami haveron van, akkor tuti hülyülnék, húznam vele. (Feltéve, hogy nem maradandó komoly sérülés, hanem csak valami semmiség, tehát az életére nincs kihatással, illetve ha azért szerezte, mert hülye volt, akkor valószínűleg ezt is emlegetném neki.)
2013. nov. 1. 17:39
10/11 anonim válasza:
Nem menő de nem is gáz. Nekem aláírták a barátnőim.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!