Emberek akik egyedül érzik magukat az osztályban! Ti mit csináltok?
Szia!
Én teljesen ugyanígy vagyok csak velem annyi a különbség hogy nekem kerülik a társaságomat és nálam is mindig ezekről a közös élményekről beszélnek.És én sem bízom senkiben mert még akkor is elmondják hogy én ezt mondtam erről meg arról ha meg sem szólalok.Ha van kedved írj egy üzit mert nekem sincs jóformán senkim a suliban!És próbálok elvegyülni hogy ne kezdjenek valamiért el cukkolni!Én 12 éves lány vagyok úgyhogy ha van kedved írhatsz!:):)
Kedves utolsó nem vagy tisztában a szavak jelentésével. Különc = Más, mint a többi. Lehetsz te különc egy sereg baráttal, mert a különcség nem a magányosságot, elzárkózottságot, remeteséget jelenti, hanem, hogy az átlagostól eltérő jellemrajzzal, világnézettel, értékrendel rendelkezel.
Egy különc embernek pedig pont a különcsége miatt valószínűleg nincs sok barátja, de attól, hogy nincs barátod még nem leszel különc, csupán egy barát nélküli ember.
Szia! Szintén kirekesztett vagyok az osztályban, de általában szünetekben lekötöm magam : rejtvényt fejtek, könyvet olvasok, zenét hallgatok. Tégy Te is hasonlóan, hadd lássák hogy nélkülük is jól megvagy. :D
Biztos rendes ember vagy, ők fogják bánni hogy nem akarnak megismerni.
Ahojj!Mintha csak rólam beszélnél!Ugyanez a helyzet nálam.Egy fiú van az osztályomban,összesen 28-an vagyunk.Egy lányt teljesen kirekesztenek,akit még én sem tűrök meg magam mellett(mert egyszer kics.szett velem,mert a föci lapomon-közös munka volt-kiradírozta a helyes megoldásaimat,pedig mondtam neki,hogy csak azt a két dolgot írja be,amit nem tudtam..a tanár meg engem feleltetett és hopp,kettest kaptam.-.-amúgy 3-as vagyok föciből).Ő általában hallgat,néz,furán viselkedik(mozog össze-vissza azon a hülye széken)..szakmunkásból jött..nálunk a szakmunkások között van 1-2 olyan ember,akinek van esze ugyan,de olyan a viselkedése,mint egy nem normális embernek..(SNI-s tanulók,azt hiszem,vagy valami hasonlók,pontosabbat nem tudok)
Aztán én meg év elején összevesztem a padtársammal,mert mindig elült.Ebből lett elegem és mondta,hogy most már végig elül.Mondom jó.Azóta zenét hallgatok,rajzolgatok vagy oda megyek és beszélgetek 5 lány barátnőmmel..ezek közül csak kettőt mondhatok igaz barátnak.
16/L-10.osztály
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!