Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szegényebb anyukák, kaptatok...

Szegényebb anyukák, kaptatok már karácsonyra cipős dobozt? Mi volt benne? Örült a gyermeked neki?

Figyelt kérdés
Én gondolkodtam cipős doboz készítésén, de tavaly egy főrumban olvastam néhány anyuka kirohanását, hogy a dobozban használt játék, mesekönyv volt és hogy mennyire sajnálta a gyerekét emiatt, hogy ilyen ajándékot kapott karácsonyra.

2015. dec. 19. 19:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

SZerintem nagyon jó dolog az ajándékozás :)

mert sajnos sok szegény ember létezik! :(

Még ha apróságokat gyűjt össze az ember,és csomagokat,dobozokban adják a szegény családoknak,gyerekeknek!

Csak jó állapotban legyenek ennyi lenne a lényege!

Remélem azért jó helyre kerülnek az ilyenek ,örülnek azok akik kapják!

Sajnos én is szegény családból származok,és így tudom milyen rossz szegénynek lenni,

de volt amikor én is adtam ha nem is sok mindent 1-2 játékot,remélem jó helyre került!

Mert ez lenne a lényege!

Boldog karácsonyt kívánok!

2015. dec. 20. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!