Fiús anyukák! 6 éves a kisfiam, karácsonyra legót szeretnék neki venni. Nem duplót, hanem már a kicsi fajtát. Nagyon tanácstalan vagyok, hogy melyiket válasszam? Olyan sok féle van.
ha ez lesz az első akkor teljesen egyetértek az elsővel, bár más ok miatt. lego szerintem akkor jó ha sok van. és persze ha bármit tud belőle építeni. most veszel egy drága szerettet akkor csak azt tudja építeni belőle...
nekünk nagyon sok van, a 6 éves fiam imádja, már 3 éve minden ünnepre azt kér és máskor is megleptük 1-1 kisebb szettel, na meg a férjemét is megkapta, így 2 doboz legója van és hatalmas logagi várat meg autókat, repülőket épít, de semmi esetre sem azt amihez van összeszerelési mutató :D
na jó, ez így nem igaz, mert van azért 1-2 kedvence amire nagyon vigyáz és ha mégis szétesik akkor újra úgy teszi össze ahogy kell, de tényleg az a legjobb ha a fantáziája szerint épít :)
használtan is lehet ömlesztett legot kapni, úgy lehet egy picit olcsóbb is, de vannak kifejezetten olyan játékboltok is, akol kilóra lehet venni és még különlegesebb alkatrészeket is lehet választani (pesten is van ilyen bolt) :)
enyém egyébként a city szettből kér és a ninjagoból :) idén is ninjago szerettet kért, már 2 hónapja kinézte :)
Nekem nagy kedvenc az, amit háromféleképp lehet összerakni. Például: https://www.youtube.com/watch?v=ymrapKrbtg0 De ebből a creator 3in1ból van többféle.
Amúgy a kilós is teljesen jó.
Szerintem is jó ötlet a sokelemes lego csomag, mert az ad egy alap készletet, amiből tud építkezni fantáziája szerint. És első menetben és is a city készleteket ajánlanám.
Nekünk is jól jött ki, mert az enyém, és a férjem lego készletei is el lettek rakva, nemrég szedtük elő az 5 éves fiúnknak, és nagyon szereti, jókat építget vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!