Szegényebb anyukák, kaptatok már karácsonyra cipős dobozt? Mi volt benne? Örült a gyermeked neki?
Azért van ott bőr...
Ha azt nem kapja, akkor nem sajnálta volna, hogy egyáltalán nem kap semmit?
Szerencsére mi nem szorulunk rá, azonban nem értem az ilyen anyukát. Az én gyerekem még nincs 1,5 éves, de a szeme ugyanúgy csillog az unokatesójától megörökölt használt játék láttán, mint amikor újat kap és nem is teszünk különbséget.
Én megkérdeztem a védőnőnket, hogy van-e olyan anyuka a körzetben, aki a közeljövőben szül és esetleg szerényebb körülmények között élnek, mert szeretnék egy cipős dobozt összerakni. Tudott is egy családot, ahova heteken belül a miénkkel azonos nemű baba érkezik, így a gyerkőcöm csecsemőkori használt ruháiból válogattam össze pár szép darabot (bodykat, rugikat, nadrágokat, zoknikat), illetve a védőnővel egyeztetve vásároltam néhány babaápolási terméket (köldökcsonkhoz alkoholt, popsikrémet, babaolajat stb.). Csak remélem, hogy ugyanakkora szeretettel fogadták, mint ahogy én összekészítettem nekik...
mi a holtpontos időszakunkban soha nem kaptunk semmit.
de mindenhol, ahogy itt is olvasom, hogy mennyi helyen adakoznak, meg gyűjtenek. a dm is..
a legcsóróbb anyaként, még én adakoztam más szegény gyermekekért...(neten lehet sms-el adakozni)
*és kérdésre
persze hogy örült volna bárminek a gyermekem.
én nem tanítom megkülönböztetésre, nem veszem el az örömét, rossz dolgokban is megkeresem neki a jót. a rossz, lengéscsillapító nélküli babakocsiban is, a bukkanóknál csak nevet :) nekem szomorú dolog, de nem hagyom hogy ő is szomorúságot érezze. ha más nem, de legalább a gyermekkor legyen felhőtlen pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!