Anyukák miket vásároltatok karácsonyra? Gyerek/ek mit kapnak, mennyi idősek? És a férjeteknek mit vettetek?
17 hónapos van, aki kap kismotort, Lego Duplo-t, fa összeillesztős játékot, könyveket, DVD-t, hálózsákot, puhatalpú cipőcskét, fürdős játékot, kicsi gyerek asztalt székkel. Nagyjából ennyi, de ebben a nagyszülők ajándéka is benne van, amit én szereztem be a kérésükre.
Az Urammal közösen veszünk magunknak valamit, amit már kinéztünk.
1,5 éves fiam van. Bevásároló kocsit kap zöldségekkel, egy Thomas-os csomagot, van benne 3 mozdony és egy alagút szerű valami :-) Nagy darabokból áll, 2 éves kortól való. Imádja a Thomast. Illetve egy olyan rudat (???), amire egyre kisebb karikákat kell rárakni. Fogalmam sincs mi a hivatalos neve.
Férjemnek egy parfümöt vettem, elfogyott pont, illetve egy 50 perces masszázsra szóló ajándékutalványt. Régóta szeretne elmenni, de vagy idő- vagy pénzhiány miatt nem jött össze mostanában.
1. puzzle
2. baba babakocsi + varrok bele egy takaró/párna szettet (ha lesz időm még addig)
3. egyensúlyfejlesztő ülőkét
4. egy rakás bébiételt - akkor kezdjük el a bevezetéseket
Hogy a nagyszülőktől miket kapnak, az rejtély.
Magunknak most egy nyaraló az ajándék, nem veszünk egymásnak ajándékot, nézegetjük majd a képeket.
18 hós, konyhát és hozzá felszerelést, matricákat, könyveket, porszívót, hajszárítót, mesekockát.
A fiam telefont kapott.
A férjem a telefonjához kért kütyüt.
A 2 éves nagyfiam (a családtól, nem csak tőlünk): kinetikus homokot, játék munkagépeket, sátort, favonat szetett, puzzle-t. A pici fiam 1 hónapos lesz, ő egy puga csörgő-zörgő játékot és játszószőnyeget kap.
A férjem akkus csavarozót kap, magunknak pedig mosogatógépet veszünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!