Milyen társasjátékot vásároltatok mostanában, vagy néztetek ki karácsonyra a gyerekeknek? (ötletgyűjtésben vagyok)
Köszönöm az eddigieket.
7 éves, fiú, de van kisebb tesó, tehát 3-tól jöhetnek az ötletek.
Elég sokféle társasunk van (Kajacsata, S'match, Nagy társasjáték gyűjtemény-Ki nevet a végén, lóverseny és társai, Gazdálkodj okosan, Kiki-ricky, Verdás, Bogyó és babóca, Tojásfutam, Csupa csupasz tyúkeszű, Zingo, Tick Tack Bumm, stb) minden alkalmat megragadunk mi is.
Szia.
6 éves a lányom és 4,5 a fiam. Sokféle társasunk van, csak a mostani kedvenceket írom le:
Traff Park - már írták feljebb, fiús családban szerintem alapjáték
Rush Hour, Csúcsforgalom - 6 év körül érdemes próbálkozni vele, nagyon értelmes kis játék, inkább fiúknak való
Granna Breki társas
Carsannonne - nem a gyerekváltozat, hanem a felnőtt!
Catan telepesei - szintén a felnőttváltozat van meg nekünk, némi piciri szabálykönnyítéssel teljesen jól játszható, már a kisebb is érti és élvezi!
Csudamesék - ez nem annyira ismert, ezért linkelek [link] a fiunkat nem érdeklik az ilyen mesés cuccok, a lányunk viszont imádja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!