Csak kíváncsiságból, adtok társasjátékot és/vagy könyvet a gyerekeiteknek karácsonyra?
5,5 éves: Szutyejev: A sün, akit meg lehetett simogatni és Barátnőm, Bori c. kiskönyv sorozatból hármat.
Társas van többféle, azt nem kap.
Tegnap nézelődtünk a férjemmel, és annyi jó társasjátékot láttam... alig tudok választani...
Könyveket ma rendeltem meg, az ovisnak Leszel a barátom?-at, a nagyobbiknak meg Amíg utazunk c. könyvet. És már megvettem az újságosnál a Disney Jégvarázst, mert a hétvégén láttuk moziban,és azonnal közös kedvencünk lett :)
Hűű, én vettem egy párat, 7 és 4 éves fiaim vannak.
Mikulásra kaptak egy Activity My First-t [link]
ezen kívül lesz Scrabble Junior [link]
Halli Galli Junior [link]
Mennyit mutat az óra [link] és
Írni tanulok [link] a Clementoni-tól
és egy Angol gyermekeknek nevű, ami angolul tanít [link]
Tavaly is kaptak vagy 4 társast, amit imádnak. Kicsit túlzás, de ebben 1 szülinap is lesz, meg hát évközben úgysem kapnak :)
Az Angol gyermekeknek-et mi is kinéztük a férjemmel :)
Zingot pedig 2 éve kaptak, azóta is az egyik kedvenc, jó választás :)
Örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen "bolond", hogy könyv és társasjáték nélkül nem igazi a karácsony :)
Kisfiam februarban lesz 4 eves. Szereti a dinokat igy kap egy dinoszauruszos konyvet meg egy dinoszaurusos matrica albumot.
Tarsasjatekbol a haba orchad jatekot kapja. Kulfoldon elunk, lehet otthon mas a neve de errol lenne szo:
4 éves lesz jövő héten.
6 db társasunk van már, így azt nem kap; de könyvet többet is:
Barátnőm Bori: Bori nem áll szóba idegenekkel
Grimm-mesék,
Bálint Ágnes: Labdarózsa
2-3 Mi-micsoda Junior
Ez az egész családtól Karácsonyra és szülinapra együtt értendő.
Ami társasunk van:
Csigafutam
A nagy szamócavadászat
4 első társasjátékom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!