Anyukák miket vásároltatok karácsonyra? Gyerek/ek mit kapnak, mennyi idősek? És a férjeteknek mit vettetek?
A gyerekek kapnak karaoke-szettet, könyveket és legókat.
A férjemmel nem ajándékozunk.
2,5 éves fiam: Duplo rendőrség, Duplo Verdák (Mack, Villám, Matuka, Sheriff), Duplo alaplap+kockák
Férjem: Kinti benti hőmérsékletet mérő (és megjegyző) időjárás állomás
Én pedig autóba kapok telefontartót.
Érthetetlen számomra, hogy egy ilyen kérdésre adott válasznál miért pontozzák le az embert...
(#1)
4 éves fiú: lego, puzzle, mesehősös pizsi.
2 éves fiú: duplo, favonat, puzzle (néhány darabos).
1,14.
Talán a túl sok játék, és az "Urammal" kifejezés bökte valaki szemét...
Maga a válasz hasznos volt (szerintem).
De itt a zöld és piros kezek a like és dislike gombok. Ez van.
7 eves lany:fodraszolhato-sminkelheto zapf babafejet kap+kis fodraszkeszletet hozza.
6eves fiu:hot wheels palyat kap es egy paleontologus-szetet,dinpcsontvazat lehet osszerakni miutan feltarta a lelohelyet.
kozosen kapnak egy tarsast es 1-1 konyvet is.
anyukamtol a fiu egy kukabuvar kqmiont,a lany egy titkos naplot kap.
mi a ferjemmel jelkepesen ajandekozunk evek ota,en egy konyvet kapok,o meg a hobbijahoz ket kutyut.
1,5 éves kisfiamnak: Fp vonat, fp teknős, szállító autó, fp tanuló konga, játék autó, fp formabedobós csiga.
4,5 évesemnek: Anna Peti Gergő könyv, Sam a tűzoltós tűzoltó autó, micimackóból a Tigris plüss figura, Sam a tűzoltós mentő helikopter, rendőr autó, és egy nagy beszélő villogó robot.
Férjem: Nescafe dolce gusto kávéfőző, + kapszulák hozzá.
Plusz a fiúk van akitől nem tudom mit kapnak, amúgy amiket leírtem azokat tőlünk, anyukámtól meg nagymamámtól kapják.
A nagyik fényképes naptárt, ovis fotózásról képeket kapnak. A hugomnak rendeltem telefon tokot, meg vettem neki gliss kur hajbigyót.
Én pedig felnőtteknek való színezőt, ceruza készletet és pénztárcát kapok.
15 hónapos lány, csúszdát vettünk neki.
A férjemnek egy könyvet vettem, amit már régóta szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!