Sajnos nemtudok a gyerekeimnek venni ajándékot
karácsonyra, szerintetek mit fognak szólni az oviban?
Figyelt kérdés
Múltkor az ovonő beszólt hogy a gyerekek nem tudnak társasozni. Mondták nekik hogy dobjanak a dobókockával ők meg fogták magukat elhajították a kockát. Délután amikor mentem értük,szólt az ovonő hogy vegyünk társast mert nemtudják hogy kell vele játszani. Mintha lenne 6-7 ezrem társasra. Ha megtudják az oviban hogy nem kaptak semmit karácsonyra mit fognak szólni?
Esetleg valami alapítvány, vagy családsegítő nem tud segíteni? Talán még nem késő, és kaphatnak a gyerekek.Ha nem, akkor elmondanám az óvodában, hogy nincs lehetőség ajándékra, és legyenek szívesek tapintatosan kezelni a témát.
2015. dec. 12. 20:52
3/24 anonim válasza:
Biztos van olyan csalad, ahol nonek a gyerekek es sok jatek, konyv van amit nem hasznalnak. van aki szivesen segit, talan a facebookon kellene hirdetned. Nalunk is rengeteg ilyen holmi van, de nekem a postakoltseg nagyon nagy a tavolsag miatt. Talan sportklubbokban, jatszohazakban, konyvtarban, gyermek korhazban stb lehetne hagyni uzenetet. Ha nincs mas otleted, ragassz ki hirdetest az utcara. Remelem megtalalod a modjat es nem maradnak ajandek nelkul a kicsik
2015. dec. 12. 20:54
4/24 anonim válasza:
Én inkább megkérdezném a védőnőt vagy családsegítőt, hogy nem tudnak-e olyan családot, ahol feleslegessé vált 1-2 játék...
2015. dec. 12. 20:55
5/24 anonim válasza:
2 dobókocka papírboltban párszáz forint. Egy nagy lap karton még annyi sincs. Kreativitás... na az megfizethetetlen.
2015. dec. 12. 21:03
6/24 anonim válasza:
A facebookon van a Budapest Minden Ingyen csoport, rengeteg segítőkész emberrel. írj oda, biztosan van valakinek megunt, felesleges társasa!
2015. dec. 12. 21:04
7/24 anonim válasza:
Szervusz! Elsírtam magam a kérdésedet olvasva. Nagyon szívesen segítenék,ha megengeded.Én GyMS megyei vagyok, ha a közelben laktok elvinném a társast személyesen, ha nem, akkor feladnám postán, csak kérlek válaszolj, hogy igényt tartanál e a segítségemre!
Legyen szeretetteljes,békés, boldog karácsonyotok! Sok egészséget kívanok, és kitartást!
2015. dec. 12. 21:04
8/24 anonim válasza:
Nekem szerintem lenne 1-2 társasom amit nem használunk már évek óta. Monopoly gyerekeknek, meg ilyen kaliberű. Ha gondolod oda tudom adni őket. Én már úgy sem fogok vele játszani.
kit érdekelnek az óvónők? nem miattuk, a gyerekeid boldogsága miatt. és miért kéne venni? egy kis kreativitással tök jó ajándékokat lehet csinálni. ha társas kell, akkor csinálj! elmész a boltba és ingyen kapsz kartont. kivágsz egy csinos darabot belőle, amire ráfested a mezőket és kész. én gyerekkoromban a gazdálkodj okosan társast csináltam meg kép alapján magamnak, mert a tesóm nem engedte, hogy játsszak vele :)
most ha egy 10 éves képes rá, akkor egy anyuka is... dobókockát az auchanban épp most vettem 3db-ot 150Ft-ért, nem egy nagy tétel, de azt is tudsz csinálni. neten kinézed, hogy kocka hajtogatás, majd bepöttyözöd és kész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!