Sajnos nemtudok a gyerekeimnek venni ajándékot karácsonyra, szerintetek mit fognak szólni az oviban?
Szia!
Én nem foglalkoznék az óvónővel, jót akar, a gyerekek fejlődése érdekében.
Én szólnék, hogy nem tudsz nekik ajándékot venni, és ennyi. Illetve, hogy nem-e tudnak valakit, akinek van felesleges társasjátéka.
Ha van interneted, adj fel hirdetést, hogy ajándékba társast elfogadnál X éves gyermekek számára.
Nem azért fognak megszólni, hogy nem kaptak ajándékot, mert nem volt rá pénzed - inkább azért, ha nem próbálsz valahogy segítséget kérni.
Egyébként pedig, ha rosszindulatúak azok az óvónők - nem ismerem őket - akkor megszólhatnak emiatt is, hogy segítséget kérsz (érdemes nagyon nagyon nagyon finoman tálalni, esetleg ne is azonnal kérj, hanem csak meséld el milyen szomorú vagy, esetleg az önkormányzat, családsegít - sajnos nincs gyerekem, nem tudom kihez kéne fordulj). Szóval ha rosszindulatúak, megszólhatnak. De ha teljesen őszinte vagy, akkor ezt a rosszindulatot is minimálisra tudod csökkenteni!
Ha meg jóindulatúak, akkor segíteni fognak. Hidd el, mindenkinek jobb lenne úgy.
Tégy belátásod szerint, ne a bűntudatod diktáljon.
Pár másodperc megmutatni valakinek, hogyan kell dobókockával dobni. Az óvónő velük van napi több órát. Belefért volna, ahelyett, hogy a száját jártatja.
De az azért jó lenne, ha karácsonyi ajándékot tudnál venni a gyerekeknek, nézz körül az ajánlott oldalakon, mit lehet, én is szoktam ilyeneknek adományozni.
Szia, drága kérdező!
Kaptak játékot a gyerekek? hogy fogadták? örültek neki?
Kellemes karácsonyi ünnepeket, és boldog új évet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!