Gyurmázó készletet szeretnék a gyerekeimnek karácsonyra. Szerintetek melyik lenne jó 2 és 3 éveseknek?
Sziasztok! Gyurmázó szettet hozna nálunk a Jézuska, de nagyon sokféle van. Láttam fagyisat, pizzásat, autósat stb.
a max. ár 10 ezer forint lenne (persze azt nem bánom, ha fele ennyiből megússzuk :)
Melyik készlet az amiben normális eszközök vannak, amikkel sok mindent tudnánk készíteni?
köszönöm ha írtok!
En azt csinaltam, hogy vettem a kisfiamnak egy nagy dozoz sima gyurmat tobbszinut es hozza vettem kulon egy doboz “gyurma szerszamot” amivel nyomkodni, formalin, kipreselni, vagni… tudja:
Es szinten vettem hozza formakat amikkel kulombozo alakokat tud vagni:
Egyebkent a muanyag formakkal a nyers keksz tesztat is Istenien lehet vagni. :) A gyerek szulinapjara sutottem kulombozo formaju kekszeket a gyerekeknek es ezzel vagtam ki. :) Egyebkent sokfajta ilyen forma van: autos, allatos, viragos, gyumolcs alaku es mar lattam karacsonyit is. De egyebketn a fagyis sem nez ki rosszul amirol te irtal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!