Nagyon ciki 4 éves fiamnak Jégvarázsos dolgokat venni szülinapra, karácsonyra?
4 éves kisfiam imádja a jégvarázst. Viszont nem igazán az Olaf figura tetszik neki, hanem a két lány. :)
Bárhol meglát bármi Jégvarázsos cuccot, vágyakozva nézi. A H&M-ben valamelyik nap addig húzogatta a Jégvarázsos (Elza és Anna van rajta) gurulós bőröndöt, amíg én vásároltam! :) A kasszánál árultak pénztárcát is, és olyan epekedve néztem,hogy megvettem, de mondtam,hogy inkább csak otthon játszunk vele.
Most,hogy jön a karácsony, meg a szülinapja is, gondolkodtam,hogy vennék neki Jégvarázsos játékot is akár. Speciel most egy ilyen kis sátrat néztem ki, de ez még változhat.
A nagyszülők meg ki vannak akadva,hogy miért akarok "lányos" játékot venni neki.
De hát van olyan ismerős, akinek a kisfia játékkonyhával játszik, az sem sokkal fiúsabb. Meg miért baj ez egyáltalán? Én imádtam tesóm matchbox-ait és mégsem lettem fiús.
Ciki ilyen ajándékot venni?
Azt vedd, aminek örül. de utána ne kelljen rejtegetnie. Vigye csak bátran magával. Nekem egy lányom és egy fiam van, a fiam a 3. szülinapjára rózsaszín tortát kért. :D Semmi baj ezzel. Aztán mindig a lányom játék babakocsiját tologatta. Vettem neki bevásárlókocsit, az csak nem annyira csajos. De az nem kellett neki.
Kapott a nővérétől egy babát, néha az oviba is elvitte.
( És láttam, hogy a fiúknak tetszett bent :D )
Ez természetes érdeklődés, egyébként totál fiús a fiam, állandóan autózik, szerel, épít....
Ahol két testvér van vegyes neműek, azoknak sokkal könnyebb, elmosódnak ezek a szigorú berögződések.
Szerintem csak lazán. ;)
A ruha szerintem "ciki" lenne; nem a Jégvarázs miatt, hanem mert azok egy része fodros-habos, lányos ruha. Vannak olyanok, amik nem olyan lányosak, olyat én vennék.
Játékból viszont egyáltalán nem. Mi karácsonyra vettünk a fiunknak Jégvarázsos dominót, puzzle-t, van olyan színezője is.
A bátyámnak külön Barbiet, csecsemő és szivacshasú babát kellett venni, mert folyton ellopta a nővéremtől. :)
32 éves dögös favágószexuális favágó.
A lányom rendszeresen hívja teapartira, vagy feketePéterezni. :)
Sőt, kivitte magával az erdőre, Jancsi és Juliskát játszani (ők voltak Jancsi és Juliska)
Szerintem sem ciki, és engem is zavar, hogy ezeket a nemes berögződéseket még nem nőtte ki a társadalom.
Ha bizonytalan vagy, gondolj csak arra, hogy a Jégvarázs alapból a kék szín köré épül. :) Teljesen jó egy fiúnak.
Azt vegyél a gyerekednek, aminek örülne, ne azt, amit mások szerint kéne venni!
Amikor én kislány voltam, egyszer Barbie babát kaptam karácsonyra egy távolabbi rokontól. Sírva hajítottam a sarokba és elkezdtem hisztizni, mert én is távirányítós autót szerettem volna kapni tőlük, mint az öcsém! Csak autókkal játszottam, babákkal soha, ezt a szüleim tudták is, csak a távolabbi rokonok nem. Ők mentek a nemi sztereotípiák után, és gondolták, hogy ha már lány, akkor biztos szereti a babákat. Na egy fenét. Én bevágtam a hisztit, hogy semmi jót nem kaptam, bezzeg az öcsi. El volt rontva a karácsony. Szerencsére a követekző évben autót kaptam, addigra megtanulta mindenki, hogy ennek a lánynak babát nem szabad adni, abból semmi jó nem fog kisülni. :D
A kisfiam kettő Jágvarázsos felsője van, egyik szürke, másik zöld és Olaf van rajtuk.
C&A-ból kapta, teljesen fiús.
Láttam olyat is, amin a trollok vannak és Kristoff-Swen párossal is teljesen fiús.
Nyilván Anna-Elsát nem tesznek fiú szabású ruhákra.
Az én fiam 3 éves és szintén kedveli ezt a mesét, bár nálunk valószínűleg a 6 éves lányom utánzása is benne van a dologban.
Szóval szerintem a mesében lévő mesehősök alapján válassz leginkább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!