Ti elítélitek az ilyen nőket?
A, akik nem akarnak gyermeket egyáltalán
vagy
B, akiknek nincs társuk, ezért mesterséges megtermékenyítést alkalmaznak és egyedül felnevelik a gyereket.
A ti szemetekben melyik a rosszabb?
Egyáltalán nem.
Egyik sem rossz, feltéve, ha a B megfelelően tud gondoskodni a gyerekről (de ez ugyanúgy vonatkozik párokra is!)
Én egyikben se látok kivetni valót, főleg úgy hogy akár homoszexuálisok is házasodhatnak.
Ha meg pl a nő úgymond kezd kifutni az időből, de meglenne a gyerekre az anyagi háttere, akkor később még mindig lehet a gyereknek nevelő/mostohaapja.
Én szinte apa nélkül nőttem fel és anyának se volt olyan kapcsolata, ahol a férfire apaként tudtam volna tekinteni. Most felnőttként szívok emiatt, hogy nincs effektíve férfiképem. Csak amit elképzeltem, hogy milyen/mit jelent számomra az ideális férfi.
Nem tudom a 13-mast,miért kell lepontozni?
Egyébként igaza van!Minden gyereknek szüksége van 1apára és 1anyára.Én nem a levegöbe beszélek már 2éves korom ota,csak apám van nekem...
14.Azért ez nem teljesen pontos,hiszem ha soha nem volt részed benne,hogy milyen "teljes családban" élni nem tudhatod...
"Nem tudom a 13-mast,miért kell lepontozni? "
- Mert gyakorlatilag azt mondja, hogy sérült lelkű emberekkel vagyunk körülvéve, hiszen manapság a gyerekek jelentős része csonka családban nő fel. A valóság és a szakirodalom viszont inkább azt mutatja, a minőség többet számít, minthogy hány, és milyen nemű emberek nevelnek fel valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!