Nem.
Szerintem nincs semmi baj velük.
Az viszont jobb ha kevesebb,kisebb tetoválás van rajta.
16/L
Attól függ mennyire van "kidekorálva" a tetoválásokkal.
ha csak egy pici van neki a bokájánaz még elmegy de ha mindene tele van ijen tekókkal az már gusztustalan szerintem
Hát az olyanok nem tetszenek, amikor rá van tetoválva béna betűkkel valakire, hogy : MARI, vagy GÉZA.
De ezektől eltekintve nekem nagyon tetszenek a tetovált nők, szexinek tartom őket.
Én nem, az ő teste, csak én még szépen tetovált nőt nem láttam.
Egy kisportolt férfitesten még jól is mutat egy igényes tetoválás, még akkor is ha nagyobb. A lányok viszont vagy valami igénytelen képet varratnak magukra ami olyan r..ibancrendszámos vagy ami futószalagon végzett tucatmeló, vagy úgy televarratják magukat össze-vissza, hogy olyanok, mint egy elbaltázott hirdetőoszlop.
Szóval én nem ítélem el őket, csak nem tetszik.
Nagyon függ attól, hogy mi a minta és ki hogyan viseli.
A munkahelyemen van egy vörös hajú csajszi, mindkét karja ki van varrva. De igényesen (nem nonfiguratív és társai, hanem valami realista jellegű ábracsoport - gondolom neki jelentenek valamit, de nem volt még lehetőségem megnézegetni alaposabban) van megcsinálva és szerintem illik hozzá.
A ribirendszám nekem sem tetszik, de a manapság nagyon divatos csillag, madarak vagy a csukló belső felére felvarrt motivációs idézet sem oké szerintem.
Szóval oké a tetoválás, amíg valami tényleg a személyhez illő/kapcsolódó dolog kerül a bőrére, lehetőleg jó minőségben és tiszta helyen.
Viszont szerintem nem "szükséges": két egypetéjű iker, azaz teljesen azonos kinézetű lány közül lehet a tetoválatlannak kezdenék udvarolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!