Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elítélitek a tetovált nőket?

Elítélitek a tetovált nőket?

Figyelt kérdés

2013. júl. 25. 22:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
33%

Nem ítélem el a tetovált nőket!

Bár attól függ.

Vannak akiknek van a ribi rendszám,az amolyan általános,nincs értelme,meg elvonja seggéről a figyelmet sex közben :)

Vannak a pillangós tetkósok,nos azok a szabad szelleműek,ezt ribik szokták felvarratni(mert szállnak virágról virágra).

Tehát ha egy ízléses egyedi tetoválás van egy nőn,azt nem ítélem el.

2013. júl. 26. 00:17
 12/17 anonim ***** válasza:
66%

Nem ítélem el őket. De ha túltetovált a lány, vagy értelmetlen dolgot varratott magára, akkor szexuálisan nem vonzódok hozzá.

Néhány tetoválás lehet aranyos, vadító, vagy épp sokatmondó. Egy rövid idézet, egy kis virág, és még pozitívum is nálam a tetkó.

Volt egy barátnőm, akinek egy gyönyörű éjszakai tájkép volt hihetetlenül részletesen a derekára tetoválva. Hold, tó, csillagok, profi tükröződés, miegymás. Amúgy is szeretem az ilyen képeket, mikor megláttam, teljesen beleszerettem.

És kutyapózban...Khm...Na mindegy, értitek. :)

2013. júl. 26. 01:36
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
El nem ítélem őket, ha csak valami kis apró valami van rajta, az nem számít, de ami az önkifejezésnek már egy agresszív formája, az valamiért ellenszenvet vált ki belőlem. Amúgy se szeretem a feltűnősködő, harsány embereket, én úgy gondolom, akik ilyen nagyméretű tetkókkal rakják tele magukat, ilyenek. Akik hozzám közel állnak, azoknak se szimpatikus ez. Ennyiből jó ez, legalább tudja egyértelműen az ember, kivel kezdeményezzen kapcsolatot bármilyen formában.
2013. júl. 26. 08:23
 14/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) az nekem sem teszik ha férfi/nő tele van tetoválással ..az már durva..
2013. júl. 26. 12:34
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem intelligens ember nem ítéli el. Mármint a preferencia az egy dolog, de lehet nem szeretni a tetoválást anélkül is, hogy egyből lehúzna az ember valakit. Pl. nekem nem tetszenek a csőtoppos lányok, mégsem ítélem el őket.

Egy emberről az ég világon semmit nem mond el az, hogy van-e tetoválása.

Rengeteg embernek olyan helyen van, ahol nem is látszik. Akkor most teszem azt, ha valaki elítéli a tetováltakat, megismerkedik egy nővel, akinek mondjuk a belső combján van tetoválás, vagy bárhol, ahol ruha takarja, szimpatikus neki, tetszik neki, aztán mikor megtudja, hogy tetovált, akkor meg fújol meg ítélkezik? Ez intelligens emberre vall? Nem.

2013. júl. 26. 15:27
 16/17 anonim ***** válasza:
nem gusztustalan a sok se. Hordani kell tudni, stílus kell hozzá. bár mi férjemmel mindketten meglehetősen festékesek vagyunk, úgyhogy nem tudok ellene szólni.
2013. júl. 27. 20:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem ítélem el, kivéve, ha valami nagyon ízléstelen dolgot tetováltat magára. A normális tetoválások tetszenek nekem.
2022. ápr. 30. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!