Nem ítélem el a tetovált nőket!
Bár attól függ.
Vannak akiknek van a ribi rendszám,az amolyan általános,nincs értelme,meg elvonja seggéről a figyelmet sex közben :)
Vannak a pillangós tetkósok,nos azok a szabad szelleműek,ezt ribik szokták felvarratni(mert szállnak virágról virágra).
Tehát ha egy ízléses egyedi tetoválás van egy nőn,azt nem ítélem el.
Nem ítélem el őket. De ha túltetovált a lány, vagy értelmetlen dolgot varratott magára, akkor szexuálisan nem vonzódok hozzá.
Néhány tetoválás lehet aranyos, vadító, vagy épp sokatmondó. Egy rövid idézet, egy kis virág, és még pozitívum is nálam a tetkó.
Volt egy barátnőm, akinek egy gyönyörű éjszakai tájkép volt hihetetlenül részletesen a derekára tetoválva. Hold, tó, csillagok, profi tükröződés, miegymás. Amúgy is szeretem az ilyen képeket, mikor megláttam, teljesen beleszerettem.
És kutyapózban...Khm...Na mindegy, értitek. :)
Szerintem intelligens ember nem ítéli el. Mármint a preferencia az egy dolog, de lehet nem szeretni a tetoválást anélkül is, hogy egyből lehúzna az ember valakit. Pl. nekem nem tetszenek a csőtoppos lányok, mégsem ítélem el őket.
Egy emberről az ég világon semmit nem mond el az, hogy van-e tetoválása.
Rengeteg embernek olyan helyen van, ahol nem is látszik. Akkor most teszem azt, ha valaki elítéli a tetováltakat, megismerkedik egy nővel, akinek mondjuk a belső combján van tetoválás, vagy bárhol, ahol ruha takarja, szimpatikus neki, tetszik neki, aztán mikor megtudja, hogy tetovált, akkor meg fújol meg ítélkezik? Ez intelligens emberre vall? Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!