Ti lenézitek/semleges/elítélitek a roma származásúakat, van velük negatív élményetek?
Tavaly szeptemberben 2 roma származású férfi a vonaton este kollégiumból hazafelé,leszólított,hogy sz..pjam le őket a WC-ben.....szerencsére odajött egy 30 év körüli férfi,hogy "hagyjátok békén a lányt" aztán odébb álltak......
Egyetlen egyszer összejöttem egy roma származású,egyetemet végzett pasival,mert eleinte szimpatikus volt,2 hónapot jártunk,majd mikor számomra egyértelművé vált,hogy agresszív,és nem tudja kezelni z indulatait+ végtelenül önző,szakítottam vele,de vagy 2-3 hónapon keresztül fenyegetett......
Nem szeretek általánosítani, de sajnos jellemzően negatív tapasztalataim vannak a roma származású emberekkel kapcsolatban. Sokszor fenyegetőznek, beszólogatnak, egy 10 perces buszút alatt is képesek balhét csinálni.
Őszintén nem értem, hogy olyan emberek, akik Magyarországon kisebbségként vannak jelen, miért nem tudnak alkalmazkodni. Szerintem, ez lenne a dolguk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!