Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pozitív, negatív, vagy semleges, ha egy lánynak inkább fiús ízlése / érdeklődési köre van?
Pl, videojátékok, foci, rock, sör, jó csajok, szuperhősös filmek, Star Wars, fizika, programozás (ezzel szeretnék később foglalkozni, proginfó szakra jelentkeztem), gokartozás, koncertek, horror- és sci-fi filmek/sorozatok/könyvek, kaja.
Van barátom, szóval nem is konkrétan csak rólam van szó, hanem úgy általában, hogy az ilyen lányokról mit gondoltok? Engem pl. 18 éves koromig MINDEN pasi a barátzónába rakott, mint nő nem kellettem senkinek, és nem hiszem hogy ezzel egyedül vagyok. Ezek miatt nem tudtok nőként tekinteni egy nőre/lányra?
Hány lány van az informatikai koleszban? 1024... Kettő a tizediken.
Szakállas vicc, de most ez kellett:D Proginfón nagyon népszerű lány leszel sztem.
Nekem nemrég pont egy fiúsabb lány jött be, a stílusa megfogott:D motorozott meg cod-ozott, mondjuk ez engem hidegen hagyott, aztán nem lett semmi végül, nem volt kölcsönös.
Nem hiszem, hogy ha minden más stimmel, ez komoly hátrányt jelentene egy átlag srácnál, bár a "jó csajok" rész picit gyanús:P
Köszi a válaszokat, mindenkit felpontoztam :)
Fura, elég vegyesen álltok a dologhoz ahogy látom :D Na mindegy, úgyse lehet mindenkinek megfelelni, így legalább sok spanom lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!