Azok akik nem cigiznek! Elítélitek azokat, akik igen?
Figyelt kérdés
mi a véleményetek róluk? mi jut először eszetekbe?2013. júl. 17. 18:07
1/11 anonim válasza:
Nem ítélem el. Mindenkinek a saját dolga, hogy dohányzik e.
4/11 A kérdező kommentje:
és mi jut először eszetekbe? és beszóltok ha rátok fújják a füstöt?
2013. júl. 17. 18:38
5/11 anonim válasza:
Nem ítélem el. Azt, hogy rám fújja tiszteletlenségnek tartom.
Régebben én is dohányoztam, ezt nem tettem.
Ja és kocsiban sem gyújtottam rá, azt a mai napig nagyon utálom. Hova meneküljön az, aki nem dohányzik?
Ez inkább a dohányos intelligencia szintjéről szól...
6/11 anonim válasza:
én gyengelelkű feszült embereknek tartom a dohányosokat, de ezért nem ítélem el őket. Ha az arcomba fújja akkor szólok, mert ez bunkósság! Örülök hogy szigorították a szabályokat a dohányzással kapcsolatosan. Olyan jó hogy alig látom az embereket cigizni!
7/11 anonim válasza:
a nemdohányzók 99%-a leszarja hogy ki dohányzik, csak 1-2 túlpörgött dohányos adja elő a hattyú halálát ezen az oldalon, hogy őt mindenki gyűlöli, és meg akarják őt már ölni is, annyira nem szeretik a dohányosokat. közben meg szerintem senkit nem érdekel
8/11 anonim válasza:
Jahm, szerintem is, a dohányosok 100x nagyobb ügyet csinálnak a nemdohányos dohányos "vitából", mint a nemdohányosok. Mondom én, aki soha életében nem gyújtott rá, de rengeteg dohányos ismerősöm van. Nem zavar, én meg kávéfüggő vagyok, noh és?
9/11 anonim válasza:
A kulturáltan dohányzót nm ítélem el, bár értelmét nem látom.
Azokat viszont jól fejbe vágnám, akik mindenhol eldobálják a csikket, terhesen dohányzónak, másokra fújják a füstöt stb. Épp tegnap láttam egy nőt, a kukától 2 m-re dohányzott, aztán persze a földre dobta a csikket. Biztos letört volna a lába, ha megmozdul és a kukába dobja. És sajnos nem ritkán látok ilyet.
10/11 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a normális válaszokat! :D
2013. júl. 20. 00:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!