Az igaz, hogy a lányoknak nem nő a mellük ha cigiznek?
Figyelt kérdés
Sajnos 12 évesen elkezdtem cigizni, mert egy társaság belerántott ebbe. Most 13 vagyok, két hónap múlva 14. Többször is hallottam már, hogy ha egy nő cigizik akkor nem nő tovább a melle és amióta cigizek észrevettem a melleimen, hogy nem igazán nőnek. Hogyha letenném lenne változás rajta, vagy örökké ilyen lesz? Segítsetek kérlek!2012. okt. 21. 21:03
1/11 anonim válasza:
én 3 évesen kezdtem és 10 évig nem nőtt a mellem
2/11 anonim válasza:
Azt nem tudom, nőnek-e, de göthösek lesznek, tüdőbajosok és büdösek, repedtfazék-hangúak a cigarettától. Úgyhogy tedd le.
3/11 anonim válasza:
25 évesen nem lesz egy ép fogad se, 40 évesen meg mehetsz tüdőrákkal az onkológiára...ezt akarod? Miért kell 13 évesen cigizni, most komolyan? Meg úgy egyáltalán...apádtól kéne egy akkora pofon, hogy kirepüljön a fogad, aztán majd elgondolkoznál. Vagy az kéne neked is, mint amit egyik rokonommal csinált az apja. Mikor megtudta, hogy cigizik (szintén tizenéves volt), akkor vett neki 3-4 doboz jó erős cigit, leültette, és csikkről csikkre rá kellett gyújtania. A végén már hányt a gyerek és minden baja volt, soha többet nem akart rágyújtani. Neked is ezt kéne, meg elfelejteni azokat a "barátokat".
4/11 anonim válasza:
egyébként ez kamu, túl felnőttesen ír egy 13 éveshez képest. Szókincs, összetettség, helyesírás
5/11 anonim válasza:
A cigiben lévő törpe hormonok miatt sajnos ez igaz:(
6/11 anonim válasza:
@4
Miért lenne kamu? Úr isten. Tudod vannak értelmes 13 évesek akik megtanulnak írni, és fogalmazni... Lehet, hogy neked nem megy, de attól másnak még mehet.
Kérdésre válaszolva: a cigiben picicici hormonok vannak szóval ilyen kicsi marad a melled. :S
7/11 anonim válasza:
egyébként szerintem valami olyasmi lehet a dologban, hogy a dohányosok nem esznek eleget, és így nem rakódik le elég zsír, a mell pedig egy zsírszövet.
8/11 anonim válasza:
Valami olyasmit hallottam hogy a melled helyett a hasadra rakódik a zsír. Én abbahagynám a helyedbe.
9/11 anonim válasza:
Szerintem is inkább abban lehet valami, hogy a cigitől nem vagy éhes, ezáltal kevesebbet eszel.
13-14 évesen 20 kilót fogytam. 16 leszek, ezalatt a 1,5-2 év alatt bőven kellet volna, hogy nőjenek a melleim, de még mindig akkorák, mint egy 13 évesé. =S
Pedig anyukámnak, és az unokatestvéreimnek normális méretű melleik vannak.
10/11 anonim válasza:
látod, tökre megéri cigizni. Így nem kell lecserélned a kedvenc gyerekkori ruháidat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!