Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Menőnek tartod azokat akik...

Menőnek tartod azokat akik cigiznek? Őszintén :D

Figyelt kérdés

Régi filmekben az a menő aki cigizik? szerinted?

Én múltkor láttam egy lányt a suliból fekete cigit szívott, és nem tudom szerintem van aki olyan "elegnásabb" lesz tőle.

Szerintetek?

2012. ápr. 15. 23:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%
Nem.
2012. ápr. 15. 23:05
 2/18 anonim ***** válasza:
NEM
2012. ápr. 15. 23:07
 3/18 anonim válasza:
nem
2012. ápr. 15. 23:07
 4/18 anonim ***** válasza:
81%
Egyáltalán nem. Ha valaki dohányzik de legalább elegánsabbnak akarja érezni magát vele azok szívnak ilyen módos cigarettákat. De ettől még nem lesznek elegánsabbak tőle egyáltalán. Én le is szoktam még akkor amikor nem volt késő és megvagyok nélküle nincs rá szükségem.
2012. ápr. 15. 23:08
 5/18 anonim válasza:
Nincs benne semmi menő.
2012. ápr. 15. 23:11
 6/18 anonim válasza:
Nem
2012. ápr. 15. 23:16
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát...igazság szerint én egy idő után szinte cikinek éreztem azt,ha rágyújtok,mert olyan csövesnek éreztem magam tőle.Így leszoktam.Nem ez az igazi ok,de nagyban közrejátszott.

Amúgy akiket látok utcán és dohányoznak,a többségük fiatal tinilány,vagy csöves.Aki egy kicsit átgondolta,hogy a dohányzás csak hátránnyal jár,az már rég letette,vagy áttért e cigire,ami nem olyan büdös.Amúgy a cigit úgy veszem,hogy egy korszak,nekem a bulizós időszakomat jelképezi:)

2012. ápr. 15. 23:33
 8/18 anonim ***** válasza:

Aki intelligens az érzi, hogy egyrészt az önpusztítás nem menő, a büdösség nem menő, hülyeségre pénzt kidobni nem menő, gyerek mellett felnőtt korban nem menő, idős korban is dohányzók pedig szinte nincsenek, mert elhaláloztak rákban ami szintén nem menő.

Kivételek akadnak, de nagyon ritka.

2012. ápr. 15. 23:38
 9/18 anonim ***** válasza:
én igen, bár inkább magát a cigizést mert amúgy sok balfas(z) is cigizik
2012. ápr. 15. 23:38
 10/18 anonim ***** válasza:

Manapság inkább cikinek szokás tartani. Vicces, mert emlékszem, az én korosztályomnál kezdtek el kampányolni, pont ilyen "ciki a cigi" dumával. Nálunk nem jött be, de a mostani tiniknél már igen.

Nekem mindegy hogy cigizik-e valaki, bár néha valóban menő vagy szexi. De azt hiszem, ott az illető cigi nélkül is az lenne.

2012. ápr. 15. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!