Menőnek tartod azokat akik cigiznek? Őszintén :D
Régi filmekben az a menő aki cigizik? szerinted?
Én múltkor láttam egy lányt a suliból fekete cigit szívott, és nem tudom szerintem van aki olyan "elegnásabb" lesz tőle.
Szerintetek?
Régi filmekben azért dohányoznak, mert fogalmuk sem volt a káros hatásairól, és presztizst jelentett, hogy valaki hozzá jut, van márkája. Azonban amikor a káros tulajdonságai előtérbe kerültek, a nők a babák miatt társadalmi elutasításban részesültek a dohányzás miatt. Megmaradt a Malboros macho feelingje. Viszont ma már inkább az ápolt férfi a "menő", mint a borostás poros és büdös férfi.
Ha elegánsabbnak érzed, akkor ez azért van, mert vagy fiatal vagy és vonz az idősebb korosztály, vagy fetisiszta vagy.:)
Hát, van olyan, igen, aki elegánsan tud cigizni, de ha utána megszagolod, más véleményed lesz az eleganciájáról.
Egy bagóbűzös ember semmiképp nem elegáns,én konkrétan viszolygok tőlük, nagyon gusztustalannak tartom.És nálam a gusztustalanság, büdösség nem menő.Nem beszélve arról, hogy egy idő után megsárgulnak a fogai és krákogni fog, bagós köhögése lesz.
Bele sem merek gondolni, hogy olyan párom legyen, aki bagós kezével megsimogat és füstös szájával megcsókol, fúj!
Most gondold el, kollégáim bagósok, én nem, de sajnos a bűz érezhető az irodában is, ha kint rágyújtanak és mikor hazaérek, az én ruhámból, hajamból is árad a cigiszag, bűzlök, mint egy kocsmaudvar.Ilyenkor undorom van magamtól és azonnal átöltözök.Akkor gondold el, az milyen szagú, aki folyton szívja!És vannak köztük anyák is...
A régi filmekben azért mutatták, mert akkortájt jött igazán divatba a cigaretta, akkor lett a nők körében is "menő".A káros hatásával sem voltak annyira tisztában.
Mostanra sok hátrányát észrevették, reklámozni sem divat már, hála istennek.Remélem idővel egyre jobban háttérbe szorul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!