Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért cigiznek sokann?

Miért cigiznek sokann?

Figyelt kérdés

#cigaretta #szivarr
2012. aug. 1. 22:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert 14-17 évesen azt hiszik menő, aztán rászoknak és nem bírnak leszokni.
2012. aug. 1. 23:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Sokan akkor kezdték el, amikor még menőnek számított, ma már egyre cikibb. Egyébként meg intelligens drog, amikor kell nyugtat, amikor kell frissít. Fizikai melósoknál, régen sorkatonáknál óránkénti 10 perc szünetet ez tette kellemessé. (Egy 20 éve kocadohányos)
2012. aug. 1. 23:05
 3/10 anonim válasza:
Fiatalon menőnek akarnak látszani,azt hiszik,attól lesznek felnőttek.Nem gondolnak a jövőbe,hiába van a sok felvilágosítás.A bulik,a haverok,mind magával hozzák.Nem akarnak "kilógni" a sorból.Pedig ha előre tudnák,milyen terhet vesznek magukra,nem törődnének mások véleményével.Egyrészt egy kegyetlen nagy adó,amit havonta kifizetnek semmiért,még akkor is ha kajára sem jut.Másrészt pedig lassan ki vannak rekesztve a társadalomból a sok tilalom miatt.Az egészségről már nem is beszélve.Többes szám 3.személyben beszéltem,de saját tapasztalat.A kérdésre válaszolva:azért,mert hülye módon rászoktak.
2012. aug. 1. 23:19
 4/10 anonim ***** válasza:

Mert buták és azt hiszik az a menő.Ha beszólok akkor meg mindenki engem kezd szidni, hogy én meg kokszolok....(édesem elmagyaráznád nekem, hogy mi az koksz?...sejtettem)

Annyi tök rendes srácot látok dohányozni és vagánykodni, hogy cigiznek.Tőlük általában 1 dolgot kérdezek: Hogy leszel ezektől jobb ember? Sose jön válasz..

2012. aug. 3. 18:53
 5/10 CE-Pirate válasza:
Valamitől meg kell dögleni...
2012. aug. 3. 23:25
 6/10 A kérdező kommentje:
A koksz az a legrosszabb minőségű szén de a diákok szóhasználata szerint nem tudom. Kedves 4-es, a kérdésedre ez volt a válasz.
2012. aug. 4. 12:51
 7/10 A kérdező kommentje:
Be is hozrták a cigi tilalmat. Sokan megszegik.
2012. aug. 4. 12:53
 8/10 anonim ***** válasza:

Koksz=anabolikus szteroid. Ezt csak azért hoztam fel, mert egyből ezzel dobálóznak, közben azt se tudják, hogy mi ez. "Az a gyerek nem olyan sovány mint én, biztos kokszol!"(hozzátenném, hogy én nem használok szteroidokat)

Azt veszem észre, hogy sok embert jobban zavar, hogy valaki a testépítéssel foglalkozik, mint az, hogy valaki minden hétvégén leissza magát a sárga földig és kartonszámra szívja azt kurv@ cigit!

De ez nagyon off...

2012. aug. 4. 12:58
 9/10 A kérdező kommentje:
Értem.
2012. aug. 4. 13:01
 10/10 A kérdező kommentje:
Az 5-ös válaszolónak meg igaza van mert pénzt kell költeni a rövidebb élettartamért a cigi kapcsán.
2012. aug. 4. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!