Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ti elítélitek azokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti elítélitek azokat a lányokat, nőket, akiknek szilikonmellük van?

Figyelt kérdés
Például aki vékonyka alkat, ebből adódóan kisebb a melle, és önbizalom hiány miatt rakatta be, szóval nem hobbiból...
2014. márc. 18. 22:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mivel a kis mellet szeretem inkább mást választok ha lehet. Fő hogy természetes legyen. Nem ítélem azért el. Csak elveszti az élvezeti értékét sajnos.
2014. márc. 18. 23:05
 2/12 anonim ***** válasza:
Ez tetszik/nem tetszik kérdés. Miért kéne elítélni? Fel van talán bárki is jogosítva arra, hogy ilyesmiért elítéljen valakit?
2014. márc. 18. 23:06
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem de nem is kell ilyen nő. Olyan tapintása sosem lesz mint az igazinak még ha kisebb is
2014. márc. 18. 23:07
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem ítélem el őket.
2014. márc. 18. 23:11
 5/12 anonim ***** válasza:

#2: sztem igen, ja... mindenki azt ítél el akit akar, azért amiért akarja

én személy szerint nem ítélem el őket

2014. márc. 18. 23:11
 6/12 A kérdező kommentje:
és összejönnétek egy ilyen lánnyal? ha egyébként minden más tetszik rajta/benne
2014. márc. 18. 23:13
 7/12 anonim ***** válasza:
a nagy mell jó,csak jobb az eredeti :D de ha minden klappolna az én elvárásaimnak ,hát akkor nem érdekelne miből van :DD
2014. márc. 18. 23:17
 8/12 anonim ***** válasza:
egyébként össze. de nem valószínű, lelki gondja is van
2014. márc. 18. 23:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem ítélem el.
2014. márc. 19. 00:24
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem ítélem el. Nem vagyok a 'természetes nő' megszállotja, de úgy is mondhatnám hogy nem ezen fog múlni a dolog (részemről). De a mell méretnek nagy általánosságban komoly kapcsolatoknál közel sincs akkora jelentősége mint amekkorát a lányok tulajdonítanak neki(pasiknál ugyanez van a mókarúddal). De ha neki ettől lesz nagyobb önbizalma és nem néz ki úgy mint egy bohóc(nem túl nagy) akkor nekem aztán oly mindegy.
2014. márc. 19. 03:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!