Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elitélitek azokat a csajokat akik csak úgy szorakozásból tökönrugdossák a fiukat?
Figyelt kérdés
Minap találkoztam vele a hugom osztályában (6 osztály) hogy a lány odamegy a fiúhoz és a lába közé térdel. Csak úgy spontán! A szegény csóri meg...Hát fájhatott.Szerintetek ez normális?2014. jan. 3. 23:51
1/19 anonim válasza:
wow egyre hülyébbek a fiatalok :D:D te meg csinálj neki csbcs-t
2/19 WheneverYouWant válasza:
A fejüket tűzném karóra.
3/19 anonim válasza:
egyáltalán nem normális...mi lesz belőle majd 15-16 évesen? jézusom...
ez agresszió...akármennyi idős, akkor is!
4/19 anonim válasza:
Ha ezzel szórakozna velem egy csak akkor adjon bele mindent, hogy ne tudjak felkelni mert, ha állva maradok akkor biztos betörik az orra.
És persze, hogy elítélem hiszen idióták.
6/19 anonim válasza:
xDDDDDD bekeményíthetett a kiscsaj:D
7/19 Noydra válasza:
Én szívfájdalom nélkül úgy pi.cs.án rúgnám utána, átszakadna a szűzhártyája.
8/19 anonim válasza:
Még szép, h elítélem.
Tudja, hogy fáj és tudja, hogy súlyos szövődményekkel járhat, mégis csinálja?
Sosem bántottam még nőt, de őt tuti felpofoznám!
Az a gyerek meg egy nyomorék volt, hogy nem csinált semmit.
9/19 anonim válasza:
Az a helyzet nem volt normális;D de ha ezt nagyobbak csináljak (nagyon jo barátok) mert így reagálnak egy csípős mondatra vagy csak simán fel akarjak kelteni a figyelmet az normális..legalább is sztem
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!