Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye egy csaj, nő nem fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye egy csaj, nő nem fog pusztán szórakozásból többször csókolózni egy fiúval részegen?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy egy 30 éves nővel 4szer találkoztam életemben, egy társaságban, együtt buliztunk. a 4 alkalomból 3szor (az elsőn nem) a végére csókolóztunk.Az első és a 4. találkozás közt körülbelül 1,5 év telt el, na én ebből egy szexkapcsolatot akarnék (én amúgy most 21 vagyok.) A kérdésem meg, hogyha ő ebben nem lenne benne, akkor csak 1szer csókolóztunk volna és nem pedig mindig mikor találkozunk, nem? (Eddig különböző okok miatt nem sikerült csóknál több.)
2012. jún. 29. 22:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Honnan a f*szból tudjam? Próbáld meg azt ha nem, nem ha meg igen akkor jó neked.
2012. jún. 29. 22:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem akarlak kiábrándítani, de ha egy nő tökrészeg, akkor azzal smárol és kefél, aki éppen ott van.
2012. jún. 29. 22:41
 3/3 A kérdező kommentje:
az oké értem, én se veszem komolyan, eddig én is úgy vettem de azért kicsit belegondolva utólag mindig kicsit máshogy érzem... na mindegy mikor legközelebb találkozom vele kiderítem.
2012. jún. 29. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!