Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen csaj kell egy olyan pasinak, aki egy ilyen tipikus "adonisz"?
Nem tudom. Nem vagyok tipikus adonisz.
Szerintem ez nem attól függ, hogy valaki ( férfi ) milyen külsővel van megáldva.....
Mit értesz Adonisz alatt?
Figy,lehet nagyképű leszek de szerintem én már adonisznak számítok,külsőleg és belsőleg is.
Speciel nekem olyan csaj kell aki:
-Hosszú dús ápolt minimum hátközépig érő haja van
-Fitneszes alakja legyen,vékony nőiesen izmos feszes
-Hosszú izmos combok.Ami azzal jár,hogy imád edzeni,és figyel a kajájára,sima a bőre.
-legyen nőies, kicsit p_csás:miniszoknya(lehetőleg nagyon mini),feszes ruhák,ami alakját kiemeli
-Szeressen szexelni sőt ő könyörögje akár ki
-Legyen beválallós
-Mosolyogjon mindig,élvezze az életet
-Lehessen vele dumálni
-Legyen aktív állandóan
Nekem ezek a dolgok fontosak.
"Figy,lehet nagyképű leszek de szerintem én már adonisznak számítok,külsőleg és belsőleg is."
--> nem lehet, hanem BIZTOS, hogy nagyképű vagy!
Én 1. válaszíró voltam, azért irtam hogy csaj-e vagy pasi, mert ha utóbbi, akkor megérdemelné, hogy a forró zuhany átalakítsa a külsejét, vagy megélhetné egy elektromos feltöltődést egy villám által.
Hiába néz ki jól, ha ilyen kérdést tesz fel, elítéli a női társadalom egyik felét, mellette akkora egoja van, mint 2 malacnak összesen. (jogtalanul).
Ha meg nő, akkor meg ne gondold hogy nem tudsz megszerezni egy ilyen "görög istent".
Nem tudom,mit értesz ezalatt,h "adonisz",de én mint "pasi" azért leírom a véleményem,hátha segít.
Nekem nem kell ez a tipikus tökéletes csaj. Az valahogy nem az igazi. Olyan mintha egy darab műanyag lenne. Legyen benne valami különleges,ami megfog,magával ragad. Ne kombináljon,legyen őszinte és természetes.
1. válaszoló voltam ismét, mert szerintem nekem írtad az adoniszt.
Lehetséges hogy csaj tegyen fel ilyen kérdést, hogy vajon "be-e jön egy adonisz"-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!