Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen csaj kell egy olyan pasinak, aki egy ilyen tipikus "adonisz"?
Köszönöm,hogy lenagyképűzik valaki,mert van önbizalmam,de hát mit is várok ebben a patkány országban :O :(
Kérdező,próbáld meg,milyen csaj vagy?
Tedd fel magadnak a kérdést,hogy oké szeretnél egy ilyen ,,adonisz" pasit,DE te mit tudsz neki nyújtani?
És írd le őket,komolyan mondom.
Amit nem azt megfejleszd fel és menni fog.
Hajrá.
Azért nagyképűztek le, mert az vagy!
Ilyen kijelentést akkor sem kell tenni magadról, ha tényleg olyan jól nézel ki "kívül-belül", mint mondod, tekintve - többek között -, hogy a szépség is relatív. Lehet, hogy pl. nekem vagy másnak egyáltalán nem tetszenél, míg nyilván van olyan lány, akinek meg igen. És ez mindenkire igaz.
Másrészt meg, amit leírtál arról, hogy milyen nő kell neked... Könyörögjön a szexért?? Ember, te belül biztos, hogy nem lehetsz "adonisz" ezek után!! Pff.
Attól még, hogy egy férfi jól néz ki, lehet eltérő ízlése az átlagtól.
Szóval a kiszemeltednek bárki tetszhet a plázacicáktól a scene-eken át a kövércsajokon keresztül, akár szőke, barna, vörös, ázsiai, europid, néger, pici popsi/cic vagy nagy..
AKÁRMI lehet.
Szóval ha tényleg tetszik, akkor merj kezdeményezni, mert ha Te vagy az esete, akkor bizony sokat nyerhetsz :)
Veszíteni nem veszíthetsz viszont semmit... Szerintem.
Minek pontoztátok le azt, aki magát adonisznak tartja?
Könyörgöm, pont rá vonatkozik a kérdés, hiába írnak ide választ unatkozó kismamák vagy tinik, netán túlsúlyos magányos emberkék, úgyse tudják, csak írogatják ide a butácska kis ideáikat...
Képzeljétek el, aki ilyen igazi adonisz, az nagyon is tisztában van vele! Neveznél adonisznak olyan srácot, akiről lesüt az önbizalomhiány? Ugyanmár...
És szerintem egyébként pont ilyen lányt akarnak az ilyen srácok, mint amit leírt az általatok lepontozott válaszadó...
Gratulálok!
Bezzeg ha azt írná valaki, hogy áh egy adonisznak (aki azért valószínűleg sokat foglalkozik a külsejével, edz, népszerű..stb) egy csúnyácska, visszahúzódó lány is lehet ugyanolyan jó, akkor bezzeg 100%-ra értékelnétek.
Kérdező, szerintem bátran hallgass rá, kiindulásnak megteszi. Vagy legalább annyit szűrj le belőle, hogy legyél rendkívül igényes, nőies...
21/N
Köszi szépen utolsó,ez jól esett most.Neked látom jutott némi mennyiség egy olyan emberi objektumból amit úgy hívnak ÉSZ :D :D :D
Nagyon jól látod a dolgokat,emberek tessék elolvasni ezt az írást,ő érti mit akartam írni nem úgy mint egyes nagyMEGMONDÓ emberek.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!