Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Zavar titeket, ha egy csaj nem tipikus nő? Nem kinézetre gondolok. (többi lent)
Max a focimánia.
Utálom a focit.
Mellesleg általában nem tömeg csajokat keresnek a pasik (én legalábbis). Szeretem ha egyedi és nem tipikus... :)
Szerintem ez a legtöbb pasinak bejön, de csak akkor, ha hiteles, és tényleg belőled jön. Ha viszont csak azért csinálod, mert tetszelegni akarsz a férfinak...előbb utóbb beleunsz a szerepjátékba, és az senkinek nem lesz jó.
A magam módján én is fiú vagyok, de azért tudom, hogy hol a határ, és bizony időnként oltárira nőcis tudok ám lenni.
Szóval kevesebb sör maradna nekem? Háát...
Na jó, egye fene :) Nem zavarna.
Te jó ég!
Szóval *fiús vagyok, és nem fiú. :D Elég érdekesen jött ki az a mondat...
Elviekben bejön nekik, gyakorlatilag nem.
Franc se tudja miért, de én is fiús vagyok (szépen öltözködöm, meg ilyesmi, nem is nézek ki rosszul), és kezdetben akármilyen csávót elkápráztatok, tényleg.
De hosszútávon meg általában kiüt a nyeregből egy iqfighter műkörmös tetszelgésen és picsuláson kívül semmi máshoz nem értő csaj.
Csak mert ő "nőies". Én meg nem. (?) Szóval a pasiknak nő kell, ha fiús vagy, azt is csak ideig-óráig díjazzák, amíg kicsit kiszakadnak a rinyavilágból. De aztán furcsa megmagyarázhatatlan okból kifolyólag megint ehhez kezdenek el orientálódni.
21L
Olyasmi vagy mint a Skinsből a Franky?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!