Nem vagyok az a tipikus ropi lábú csaj, mivel sportolok és kondizok is ezért izmos. Felvehetek így miniszoknyát? L/20
Igen, szerintem is attól függ, hogy mennyire izmos. Ezt meg nem látjuk:) Vegyél fel egyet, és kérd meg egy barátnőd, h őszinte véleményt mondjon.
De légyszíves ne általánosíts, nem mindenki anorexiás liba aki vékony...Én is nagyon vékony vagyok, de nem azért mert állandóan fogyózok, hanem mert egyáltalán nem hízok szinte semmitől. Elég kellemetlen mikor egyik oldalról azért piszkálnak, hogy milyen gebe vagyok, másik oldalról meg h anorexiás liba.
Ezzel nem akartalak megbántani amúgy:)
Szerintem sokkal szebb a miniszoknya egy formás, kicsit izmosabb lábon mint a "ropilábon".
Szerintem a ropiláb egyáltalán nem szép, nincs semmi formája. Nekem is olyan volt, de elkedztem fitness-re járni és nagyon szép formája lett.
Sztem simán horhtaszt miniszoknyát. :)
persze h felvehetsz,még jobban is áll,mint egy olyan lányon akinek a lábai közé befér egy tv :)
és h sexybb legyél magassarkút simán ajánlom illetve az olyan felsőket ami a fél miniszoknyáig leér ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!