Velem van gond, ódivatú vagyok, mert nem vagyok az a "szupertrendi" csaj, hanem szeretem a hosszú szoknyát, a néptáncot, érdekel a vallás, és nemszeretem mutogatni magam? 15/L
most akkor 14 vagy 15 éves vagy?
Nah de nem számít...érdekes...mindenkit cikiznek valamiért különösen ha kitűnik a többiek közül és nem ő a hangadó akkor élő céltábla vagy...
Nem kell követni a divatot felesleges ő egyformák te meg más ennyi...
én sem szeretem mutogatni magam, azért ritkán felveszek sortot
most mit vársz a válaszoktól? ha azt írjuk hogy változz meg akkor ugysem teszed mer "nekem ez a stílusom , nekem ez tetszik , engem így kell elfogadni" , ha azt írjuk hogy ne érdekeljen mások véleménye akkor meg nyafogsz hogy dehát a megvető pillantások és a többi...nincs értelme a kérdésednek...MIT VÁRSZ ???:/
vagy azt akarod hogy ajnározzanak hogy jaj legalább neked egyedi a stílusod és nem vagy tucat, örülj neki, ne változz meg úgy vagy jó ahogy vagy ... ezt akarod igaz ???
ááá nem értem az embereket :/ sok hülye kérdés...
bocsi,azért én is néznék egyet ha meglátnálak szerintem.
attól h nem vagy trendibendikistündi, attól még 2011ben kéne tudni öltözködni:/
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!