Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Velem van gond, ódivatú...

Velem van gond, ódivatú vagyok, mert nem vagyok az a "szupertrendi" csaj, hanem szeretem a hosszú szoknyát, a néptáncot, érdekel a vallás, és nemszeretem mutogatni magam? 15/L

Figyelt kérdés
A suliban, cikiznek, az öltözködésem, miatt, mert "öreges" és érzem a megvető pillantásokat, és nem merek végigmenni a folyosón, mert félek a véleményektől, mert nem a legdivatossabbak a ruháim, de nekem ez a stílusom, és magamnak is szoktam ruhákat varrni, és emiatt cikiznek, velem van baj? (pl: tavaly én voltam ez egyetlen aki elkezdett hordani inget kigombolva pólóval, és akkor is éreztem a lenézést, és szép lassan - most már szinte minden lány - így hordja, de engem akkor cikiztek!)14/L
2011. aug. 27. 01:14
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem tudod miket hordok, és képeld 2011-ben öltözködök!
2011. aug. 27. 01:57
 12/22 anonim ***** válasza:
de egy részét tudom:) hosszú szoknyák, ing pólóval, és te is azt mondtad az imét " nem a legdivatosabbak a ruháim" attól h ez a stílusod az oké,de mivel közösségben vagy, azért olyant hordj ami miatt nem néznek ki,de mégis tetszik. Ne siránkozz hogy cikiznek,mert hiába mondjuk azt neked hogy szärj rájuk, a helyzeten nem változik.Ha meg azt mondjuk változtass,akkor meg kivéded magad és felháborodsz.
2011. aug. 27. 02:05
 13/22 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező, ne hallgass senkire, egyik füleden be, a másikon ki. Csak magadra hallgass. Ha neked tetszenek az ilyen ruhák, akkor hordd ezeket. Ne érdekeljen mások véleménye. Egyébként aki azt írta, hogy "tudj 2011-ben öltözködni" az marha nagy hülyeséget mondott, mert 2011 már arról szól, - ha körülnézel az utcán, vagy a környezetedben - hogy mindenki másmilyen. Vannak nagyon extravagánsok, vannak visszafogottabbak, vannak plázacicák, hungaristák, rockerek, hippik, deszkások, emok... és még sorolhatnám. Ne azért kedveljünk egy embert, hogy milyen ruha van rajta, mert nem a ruha teszi az embert, akármilyen közhely ez. Ha igényes, tiszta, ad magára, akkor mit számít az, hogy milyen ruha van rajta? Ha ezt szereti, akkor hadd hordja! Attól még nyugodtan lehet aludni másnak, mert őrajta olyan ruha van... így nem feszeng és ő is nyugodtan alszik, ennyi az egész! :)

18/L

2011. aug. 27. 07:52
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Különös tehetségre vall, ha te magad készíted a ruháidat, szerintem ez nem ciki, hanem aranyos, illetve addig sem rázod magad a disco közepén sok részeg 13-15 éves lányka között, akiknek már otthon kéne lenniük éjfél után...
2011. aug. 27. 07:55
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat utolsó utolsó előtti! Köszi a dicséretet! :DDDDDDD
2011. aug. 27. 09:45
 16/22 anonim ***** válasza:
szerintem így jó, ahogy vagy. egyáltalán nem kell követni a divatot. bár én követem, de mégis volt az osztályomban egy lány, ki szerintem hasonlóan öltözhetett hozzád. igen, voltak akik megszólták, de én személy szerint inkább olyan különlegesnek tartottam. Főleg azért mert volt önbizalma, és nem foglalkozott a véleményekkel.
2011. aug. 27. 10:39
 17/22 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem önbizalmam nincs....mert amikor tetszett valaki végül semmi nem lett csak barátság,és nem tartom túl szépnek magam......
2011. aug. 27. 11:01
 18/22 A kérdező kommentje:
2011. aug. 27. 11:01
 19/22 anonim ***** válasza:
Én válaszoltam a másikra előbb.
2011. aug. 27. 16:52
 20/22 anonim ***** válasza:
Örülj neki hogy kilógsz a szürke egerek sorából... :)
2011. okt. 28. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!