Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Velem van gond, ódivatú...

Velem van gond, ódivatú vagyok, mert nem vagyok az a "szupertrendi" csaj, hanem szeretem a hosszú szoknyát, a néptáncot, érdekel a vallás, és nemszeretem mutogatni magam? 15/L

Figyelt kérdés
A suliban, cikiznek, az öltözködésem, miatt, mert "öreges" és érzem a megvető pillantásokat, és nem merek végigmenni a folyosón, mert félek a véleményektől, mert nem a legdivatossabbak a ruháim, de nekem ez a stílusom, és magamnak is szoktam ruhákat varrni, és emiatt cikiznek, velem van baj? (pl: tavaly én voltam ez egyetlen aki elkezdett hordani inget kigombolva pólóval, és akkor is éreztem a lenézést, és szép lassan - most már szinte minden lány - így hordja, de engem akkor cikiztek!)14/L
2011. aug. 27. 01:14
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Hát szóval, köszönök minden választ. Ugyan elég ellenséges voltam azokkal, akik negatív kritikával illettek, de nekik még jobban köszönöm. Nem túl gyorsan, de fokozatosan megváltoztam. Már nem öregesen, anem csinosan öltözködöm, és 2012-ben! :D A visszajelzésekből és dícséretekből érzem hogy jól csinálom, és a tükörben is tetszik amit látok! :D Nyugottabb vagyok a suliban, mivel csinosnak érzem magam, és a baráti kapcsolataim megarősödtek az ömbizalmam növekedésével arányosan, szóval sokkal jobban érzem magam a bőrömben! :) Egy kicsit ömlengősre sikerült, de így érzem, és talán az itt kapott válaszok késztettek a változásra. Már nem a hosszú szoknya és az ing pólóval a megszokott, hanem a csőnaci pólóval és farmermellénnyel! :D Úgyhogy tényleg nagyon köszönöm!!!!! ;)
2012. márc. 15. 13:10
 22/22 anonim ***** válasza:
:)
2012. márc. 26. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!