Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszik a pasiknak ha egy csajnak 7 lyuk van összesen két fülében?
Figyelt kérdés
Írjatok kort is :)2012. jún. 26. 18:02
3/53 anonim válasza:
nekem se jön be ha egy csajnak agyon van cifrázva a füle fülbevalókkal,ennél már csak a fültágítósok rosszabbak
5/53 A kérdező kommentje:
Fültágítóm nincs és nem is szeretnék ,3-3 lyuk van fülcimpámban és 1 porcban :D De mért undorító ?
2012. jún. 26. 18:08
6/53 anonim válasza:
Nekem sem jon be.
Van egy-ket elvetemult akinek pont ez jon be de altalanossagban meg noramlisak az emberek
18/F
7/53 anonim válasza:
nekem csak a jobb fülemben van 2 helix :D (porcban)
8/53 anonim válasza:
számomra ez már nem nőies...
2. voltam.
9/53 anonim válasza:
nem undorító,csak ez szerintem nem illik egy lányhoz... 3. voltam
10/53 A kérdező kommentje:
De általában pici fehér köves fülbevaló van benne , még úgysem ?
2012. jún. 26. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!